Review: BH Cosmetics Belgian Waffle palette

Dit face palette van BH Cosmetics, met de gezellige naam Belgian Waffle, heb ik al even in gebruik. Ik kocht het na goede reviews van onder andere Makemeupmissa. Het palette bevat zowel bronzers als highlighters en vandaag laat ik hem uitgebreid aan jullie zien. Kijk dus snel verder!

BH Cosmetics Belgian Waffle face palette

Ik weet niet precies hoe de naam Belgian Waffle is gekozen voor dit palette, maar hij is in ieder geval goed herkenbaar! Op de hele verpakking zijn de wafels terug te vinden. Op de achterkant vind je ook nog extra informatie over het palette.

BH Cosmetics Belgian Waffle informatie palette

Het palette zelf is gemaakt van stevig karton zoals je vaak ziet bij paletten. De voorkant is ook helemaal in stijl qua letters en natuurlijk wafels! Ik word al vrolijk als ik er naar kijk.

BH Belgian Waffle highlighters en bronzers

Maar niet alleen de buitenkant, ook de binnenkant maakt me blij. Zes grote rechthoekige pans met op de bovenste rij bronzers en onder drie highlighters.

Kleuren in BH Cosmetics face palette

BH Belgian Waffle in gebruik

In de deksel van het palette zit een grote spiegel wat handig kan zijn om de bronzer en highlighter aan te brengen. Meestal heb ik wel een andere spiegel bij de hand, maar voor onderweg is het praktisch.

Close-up kleuren in face palette BH

De kleuren in het palette zijn goed op elkaar afgestemd. Cinnamon is denk ik wat te donker voor me, maar als ik hem combineer met één van de lichtere tinten kan ik hem alsnog gebruiken. Ook de highlighters kun je natuurlijk mix & matchen.

Swatches BH Cosmetics Belgian Waffle

Ik was erg onder de indruk van het pigment. Alle zes de tinten worden gemakkelijk zichtbaar op je huid. En alhoewel ze goed te blenden zijn is het toch even oppassen met de hoeveelheid die je aanbrengt. Voor de bronzers geldt dat het misschien even zoeken is welke kleur of combinatie voor jou past. Voor de highlighters trouwens ook. Die zijn boterzacht en hebben prachtige intense tinten. De donkerste, Maple, is voor mijn huid iets te donker, maar met dit pigment kan ik hem altijd nog als oogschaduw gebruiken. Of wellicht gemixt met één van de andere tinten in het palette.

Wat mij betreft heb je met dit palette een goed scala aan bronzers en highlighters waar je lang plezier van zult hebben!

Meer informatie

Het BH Cosmetics Belgian Waffle palette is vegan en cruelty-free. Ik kocht hem bij Beautybay voor € 18,25. Je betaalt bij een bestelling van Beautybay geen invoerrechten of douanekosten. Meer informatie daarover vind je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?

Heb jij al eens iets van BH Cosmetics geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Review: BH Cosmetics Belgian Waffle palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top