Review: Biodermal Skin Booster serums

Een aantal maanden geleden werden de nieuwste Biodermal producten aangekondigd: Skin Booster serums. Drie serums met allemaal een ander uiterlijk en een andere werking. De afgelopen weken probeerde ik ze uit en vandaag lees je in dit artikel alles over de werking en over mijn ervaringen ermee!

Biodermal Skin Booster serums

Op de foto zie je van links naar rechts:

  • Hydrating Serum: bevat provitamine B5 (panthenol) en drievoudig hyaluronzuur voor extra hydratatie.
  • Glow Serum: met vitamine C en hyaluronzuur voor een stralende huid.
  • Revitalising Serum: bevat vitamine A en hyaluronzuur voor extra stevigheid.

Hieronder vind je op de foto de lijst met ingrediënten per serum. Daarna vertel ik per serum meer over de werking en zal ik vervolgens aan het einde in gaan op mijn ervaringen ermee. Ook lees je dan welk serum mijn favoriet is!

Ingredienten Skin Booster serums van Biodermal

Skin Booster Hydrating serum

Het Hydrating Serum is geschikt voor alle huidtypen en geeft je huid een ware hydratatieboost. Dit is met name toe te schrijven aan het hyaluronzuur. Die zorgt voor een elastischere huid, herstelt je huidbarrière en geeft intensieve en langdurige hydratatie. Panthenol (provitamine B5), het tweede belangrijke ingrediënt, heeft een kalmerende en herstellende werking wat goed werkt bij een droge of geïrriteerde huid. Daarbij en trekt het vocht aan waardoor de vochtbalans verbeterd wordt.

Op zoek naar een crème met panthenol? Bekijk dan eens de Biodermal Sensitive Balance crème en fluïde.

Biodermal Skin Booster Hydrating Serum

Serums breng je aan vóór dat je een crème aanbrengt, maar na het reinigen van de huid. Het Biodermal Hydrating serum breng je twee keer per dag aan, 1 of 2 pompjes zijn genoeg.

Informatie Hydrating serum van Biodermal

Skin Booster Glow serum

Het Glow serum bevat Vitamine C en Hyaluronzuur. Van die laatste zagen we net al dat het zorgt voor de nodige hydratatie. Vitamine C gaat een doffe huid tegen en maakt je huid egaler. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je huid beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf die huidveroudering veroorzaken. Voor een frisse en gezonde teint gebruik je dus het Glow serum!

Biodermal Skin Booster Glow Serum

Ook bij dit serum is het voldoende om 1 of 2 pompjes over je huid te verdelen en in te masseren, twee keer per dag. Het serum is geschikt voor alle huidtypen.

Informatie Glow serum van Biodermal

Skin Booster Revitalizing Serum

Ook dit serum is geschikt voor alle huidtypen. Door de combinatie van hyaluronzuur en vitamine A zorgt hij voor een versteviging van je huid waardoor de eerste tekenen van huidveroudering minder zichtbaar worden. De huid wordt intensief gehydrateerd en fijn lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd.

Biodermal Skin Booster Revitalizing Serum

Dit Revitalizing serum is parfumvrij en breng je twee keer per dag op een gereinigde huid aan, onder je dag- of nachtcrème.

Informatie Revitalizing serum van Biodermal

De Biodermal Skin Booster serums in gebruik

Zoals je hierboven op de foto’s kon zien bevatten de verpakkingen van de serums alle informatie die je nodig hebt. Op de pompflacons zelf is minder informatie te vinden. Door de kleuren van de flacons is meteen duidelijk welke variant het is. De kleuren corresponderen met de doosjes.

Verpakkingen flacons nieuwe Biodermal serums 2021

Het Revitalizing serum wijkt iets af qua flacon: hij is niet transparant zoals de andere twee, en net iets hoger. Daarbij is ook de textuur anders. Die is bij het Hydrating en Glow serum transparant zoals de flacon en bij het Revitalizing serum wit van kleur en wat voller van textuur. De eerste twee hebben een textuur die meer lijkt op water, al zijn ze iets voller dan dat. Alle drie laten ze zich gemakkelijk verdelen over de huid en trekken snel in.

Textuur Biodermal Skin Booster serums

Ze hebben alle drie een andere geur. De blauwe ruikt fris, maar tegelijkertijd heeft hij iets mannelijks, zwaarders in zich qua geur. Het is lastig te omschrijven. Het oranje Glow serum ruikt heel erg fris en wat zoet, dat is mijn favoriet qua geur. Heel zomers en vrolijk! Het Revitalizing serum is parfumvrij maar heeft wel degelijk een subtiele geur. Niet een hele fijne geur als je het mij vraagt, hij ruikt wat muf. Gelukkig (en jammer in het geval van het oranje serum) blijft de geur niet lang hangen, je ruikt het alleen tijdens het aanbrengen even.

Mijn favoriete serum? Qua geur de oranje, maar qua werking kan mijn huid het Revitalizing serum goed gebruiken. De strijd met fijne lijntjes en rimpeltjes ga ik graag aan, gewapend met

Meer informatie

Deze Skin Booster serums zijn te koop bij de Biodermal verkooppunten, zoals Kruidvat en Etos. Online kun je ze onder andere vinden bij Wehkamp, De Online Drogist, Plein.nl, Kruidvat, Etos of Bol.com. Alle flacons bevatten 30 ml en hebben een adviesverkoopprijs van € 34,99.

Gebruik jij al producten van Biodermal?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Eén reactie op “Review: Biodermal Skin Booster serums

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top