Review: BPerfect Double Glazed lipgloss

In de BPerfect Mystery bag unboxing zag je hem al: de Double Glazed lipgloss! Ik had nog nooit een lipproduct van BPerfect Cosmetics geprobeerd dus ik was erg benieuwd. Wordt dit mijn nieuwe favoriete lip gloss? Je leest het in dit artikel dus kijk verder!

BPerfect Cosmetics Double Glazed lipgloss

Deze Colour Rich High Shine Gloss is er in 10 kleuren. Daarnaast zijn er in collabs nog een aantal kleuren extra uitgebracht met dezelfde formule. Ik ontving de BPerfect Double Glazed lipgloss in de kleur Drip Drip. Op het eerste gezicht een prachtige nudetint die wat mij betreft erg draagbaar is.

Hij komt in een vrolijk kartonnen doosje waarop de nodige informatie staat. Je vindt hierop de kleurnaam, beschrijving en ingrediënten.

Informatie BPerfect Double Glazed Colour Rich High Shine Gloss

In het doosje zit een stevige glazen huls met plastic dop. Op de zwarte dop komt de afbeelding van het doosje terug.

Double Glazed BPerfect Drip Drip gloss
Drip Drip nude lipgloss Double Glazed

De kleur Drip Drip wordt door BPerfect omschreven als een lichte nudetint met roze peachy ondertoon. Ik geloof niet dat ik het zelf beter kan omschrijven.

BPerfect Double Glazed lipgloss in gebruik

De applicator van de Double Glazed lip gloss is vrij klein, maar effectief. Met de schuine bovenkant kun je de lipgloss nauwkeurig aanbrengen en hij voelt zacht aan op de lippen.

BPerfect double glazed gloss applicator

De gloss heeft niet echt een opvallende geur, als je goed ruikt kun je iets chemisch waarnemen. Ik ruik het eigenlijk niet als ik hem op doe.

Ik moet zeggen dat ik eerst wel even twijfelde of het een lipgloss of een liquid lipstick was. Hij leek namelijk erg dekkend. Zowel in de verpakking als bij de swatches op mijn pols. Die zie je hieronder op de foto:

Swatch Double Glazed kleur Drip Drip

Ze noemen hem natuurlijk niet voor niets ‘colour rich’, dat is hij afgaande op deze swatches ook echt. Op mijn lippen wordt wel snel duidelijk dat het toch echt een gloss is en geen liquid lipstick. Hij is dan toch wat minder dekkend dan hij aanvankelijk leek te zijn. Overigens is dat nog steeds goed dekkend voor een lipgloss als je het mij vraagt.

Lipswatch BPerfect Double Glazed kleur Drip Drip

Net als alle andere lipglosses blijf je wel merken dat je iets op je lippen hebt. Het kleurtje blijft redelijk lang hangen, maar opnieuw aanbrengen na het eten is wel aan te raden. Ik ben erg blij dat ik deze Double Glazed lipgloss in mijn BPerfect mystery bag vond, ik draag hem inmiddels regelmatig!

Meer informatie

Sinds kort worden producten van BPerfect verkocht via Boozyshop, daar heb ik echter nog niet deze Double Glazed lipgloss gezien. Wel kun je ze kopen via de BPerfect Cosmetics webshop. Ze verzenden vanuit (Noord) Ierland, je hebt daardoor voorlopig niet te maken met extra invoerkosten of belasting. Normaal kosten deze lipglosses € 9,95 (7 ml). Ik zie dat ze nu in de summer sale zijn voor nog geen 5 euro. Geen idee hoe lang die actie nog duurt, dus sla je slag als je iets wil kopen!

Kende je deze Double Glazed lipglosses al? Wat is jouw favoriete BPerfect product?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Review: BPerfect Double Glazed lipgloss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top