Review: BPerfect Glamour Glitter Liquid Eyeshadows

Het is alweer bijna twee maanden geleden dat ik een BPerfect Mystery Bag kocht en daarin onder andere deze Glamour Glitter Liquid Eyeshadows vond. De set trok meteen mijn aandacht, want de kleuren zien er prachtig uit! En ik houd wel van wat glitters. Dus kijk mee naar deze liquid eyeshadow set!

BPerfect Cosmetics Glamour Glitter Liquid Eyeshadows set

In de Glamour Glitter Liquid Eyeshadow set van BPerfect Cosmetics zitten drie kleuren samen in een matzwart doosje. Hierop is te lezen dat ze extra glamour toevoegen aan je ooglooks, dat je ze alleen kunt gebruiken of over oogschaduw. Op de doos vind je tevens de ingrediëntenlijst per kleur.

BPerfect Cosmetics Glamour Glitter Liquid Eyeshadows

Voor zover ik op de BPerfect Cosmetics website kan zien is dit de enige set die je kunt kopen. Hij bevat de kleuren Starz, Buzz en Jewelz. In totaal zijn er negen verschillende kleuren (waaronder deze drie) die je los kunt kopen. Zo is er onder andere een blauwe, paarse en roze variant beschikbaar.

BPerfect liquid glitter oogschaduws set

De liquid eyeshadows zitten in een hardplastic verpakking met matzwarte draaidop. Op de achterkant van de hulzen vind je bijvoorbeeld de kleurnamen en de inhoud. Ze bevatten elk 7,85 ml, wat voor mij zéker genoeg is om even mee te doen.

Starz is een gouden glitter, Buzz is een koperen kleur en Jewelz neigt meer naar rosé goud.

Glamour Glitter Liquid Eyeshadow Starz, Buzz, Jewelz

De BPerfect Glamour Glitter Liquid eyeshadows in gebruik

Je kunt de glitter eyeshadows aanbrengen met de sponsapplicator die erbij zit. Ik doe meestal zelf wat op een glazen plaatje waarna ik het met een andere kwast aanbreng. Dit om geen oogschaduw in de hulzen te krijgen. En als ik de glitters als liner wil aanbrengen pak ik een heel klein kwastje, dus op deze manier ben ik wat flexibeler.

BPerfect Liquid glitter eyeshadow applicator

De sponsapplicator zelf voelt zacht aan en zorgt ervoor dat de glitters mooi evenredig verdeeld worden op je ooglid. Wat dat betreft is de applicator dus helemaal geen slechte methode om de liquid eyeshadow aan te brengen.

Liquid Eyeshadow Starz, Buzz, Jewelz

Het duurt wel even voor de glitters uiteindelijk gedroogd zijn op je ooglid (uiteraard afhankelijk van de dikte waarin je de liquid eyeshadow hebt aangebracht). Maar als ze dan eenmaal droog zijn, blijven ze ook goed op hun plaats! Ik was altijd een beetje sceptisch, want glitters zitten uiteindelijk altijd overal op mijn gezicht. Daar heb ik met deze Glamour Glitter liquids van BPerfect Cosmetics gelukkig geen last van.

Hieronder zie je de swatches van Starz, Buzz en Jewelz op een rijtje in verschillend licht.

Swatches Starz Buzz Jewelz van BPerfect Cosmetics
Close-up swatches Starz Buzz Jewelz

Kortom: ik ben fan! Het geeft je ooglook nét even wat extra glam en maakt het wat interessanter. Ook vind ik het leuk om een glitterlijntje aan te brengen als detail, zoals je hieronder ziet.

Ooglook met BPerfect Glamour Glitter Liquid eyeshadow BUZZ

Ik gebruikte bij deze look de kleur Buzz als liner. De ooglook is gemaakt met oogschaduw uit het Makeup Obsession x Rady Daydream palette.

Meer informatie

Mocht je deze Glamour Glitter Liquid Eyeshadow set ook willen, dan kun je hem kopen via de BPerfect Cosmetics website. Alle items worden verstuurd vanuit Noord-Ierland, hierdoor heb je geen bijkomende belasting, douanekosten of invoerrechten. De set kost via de website € 24,95. Los kun de glitters krijgen in negen tinten voor € 9,95 per stuk.

Gebruik jij vaak glitters bij je ooglooks?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top