Review: BPerfect x Stacey Marie Carnival IV – The Antidote

Als je interesse in make-up hebt, ken je waarschijnlijk de oogschaduwpaletten van BPerfect Cosmetics in samenwerking met Stacey Marie wel. Eerder schreef ik al over het Carnival III – Love Tahiti palette, vandaag is het tijd voor zijn opvolger: BPerfect x Stacey Marie Carnival IV: The Antidote! Kijk dus snel verder.

BPerfect Carnival IV The Antidote Stacey Marie

Het Love Tahiti palette is nog steeds één van mijn favoriete kleurrijke paletten. Het pigment is erg goed en je vindt bijna alle kleuren van de regenboog in dat palette. Eerlijk gezegd was ik mede daarom niet meteen verkocht toen ik de kleurenschema’s van The Antidote zag. Mijn verwachting was dat er wederom een heel kleurrijk palette uit zou komen, maar nummer 4 is iets neutraler. Laten we gaan kijken!

BPerfect x Stacey Marie The Antidote eyeshadowpalette

De buitenkant van het palette is sowieso al een plaatje. Ik vind het design erg mooi, de kleuren passen goed bij elkaar en het is meteen duidelijk welk palette je vast hebt. Op de achterkant zie je meteen welke kleuren er in het palette zitten en vind je de ingrediënten. Zowel de doos als het palette zelf hebben hetzelfde design, dus ik laat hier alleen het palette zelf zien.

The Antidote Palette: de binnenkant

Als je het palette opent komt een toch wel kleurrijk plaatje tevoorschijn. Bij de beschrijving van het palette staat dat Stacey Marie hem ontworpen heeft als neutraal palette, waar ze wel nog steeds zichzelf in kan vinden. Je zou het palette in drie delen kunnen zien. De drie meest linker ‘kolommen’ met kleuren zijn de warme tinten waarin je oranje, donkerroze en rood vindt. De drie middelste kolommen zijn de neutrale tinten in het palette. En in de drie rechterkolommen vind je alle groentinten.

Inlay Carnival IV Antidote palette Stacey Marie

Het palette zelf voelt erg stevig aan, mede door de spiegel in de deksel. Bij een palette van dit formaat is de spiegel ook lekker groot en dus handig. Aan de binnenkant is het design van de voorkant niet overgenomen, maar is gekozen voor een aubergine-paarse kleur. Hierdoor komen de kleuren er extra goed uit.

Binnenkant kleuren BPerfect The Antidote palette

Ieder nieuw BPerfect x Stacey Marie Carnival Palette lijkt groter te worden: The Antidote heeft vijf kleuren meer dan het Love Tahiti palette (45 vs. 40).

Close-up The Antidote palette from BPerfect x Stacey Marie

BPerfect x Stacey Marie The Antidote palette in gebruik

Hieronder zie je een close-up van alle kleuren. Er zijn genoeg neutrale tinten om niet op te vallen, maar als je voor kleurrijk gaat kun je ook je hart ophalen.

Close-up warme kleuren en bruintinten BPerfect Carnival IV
Close-up groene kleuren en bruintinten BPerfect Carnival IV

Ik word altijd blij als ik zoveel mooie kleuren bij elkaar zie. Het palette is overzichtelijk gebleven omdat de verschillende kleurpaletten bij elkaar staan in drie groepen (de warme tinten, neutrale tinten en groentinten). Dit is ook hoe ik de swatches heb opgedeeld, je ziet steeds drie ‘kolommen’ oogschaduw op één foto.

BPerfect x Stacey Marie The Antidote swatches oranje roze tinten
BPerfect x Stacey Marie The Antidote swatches bruintinten
BPerfect x Stacey Marie The Antidote swatches groen en gele kleuren

Ik kan niet echt kiezen welke kleurengroep me het meest aantrekt. Groen is niet meteen mijn favoriete oogschaduwkleur, maar als ik ze dan zo bij elkaar zie krijg ik wel zin om een look te maken! Er zijn weinig kleuren die echt veel op elkaar lijken, maar ze zijn zeker geschikt om in elkaar over te laten lopen door ze te blenden.

Met een aantal matte tinten had ik wat meer moeite om ze netjes te swatchen. Deze hebben een wat hardere formule. Maar de meeste van de 29 matte kleuren lieten zich goed swatchen en hebben veel pigment. Alle 16 shimmers zijn in mijn ogen prachtig, maar daar heb ik ook een zwak voor. Zeker als ze goud of bronskleurig zijn.

BPerfect x Stacey Marie The Antidote swatch

Het is wel duidelijk dat je met dit palette alle kanten op kunt qua looks. Je kunt het neutraal houden maar ook voor kleurrijke uitspattingen pak je The Antidote erbij. Ik kon niet wachten om alle kleuren uit te proberen, dus mijn eerste look met dit palette is kleurrijk geworden!

Ooglook met Carnival IV palette

Ik gebruikte roze, oranje, groen, geel en alle kleuren daar tussenin. De glitters die je ziet zijn uit de BPerfect Glamour Glitter Liquid Eyeshadowset, het is de kleur Starz met een zwarte eyeliner als basis (de I ♡ Revolution Tasty Watermelon eyeliner om precies te zijn). Op mijn wimpers zie je de Essence Double Trouble mascara en ik gebruikte BPerfect lashes uit de Mrs Glam serie: Mrs Feisty heten ze.

BPerfect Mrs Glam Lashes in style Feisty

De lashes zijn erg vol en daardoor is de lashband ook wat stugger. Ik vind dat vooral de eerste paar keren vaak lastig bij het aanbrengen. Ze zijn faux mink, dus niet van echte dierenharen gemaakt.

De kleuren in het Antidote palette van BPerfect en Stacey Marie zijn weer een genot om mee te werken. Ze laten zich goed blenden zoals je bij de ooglook kunt zien en de kleuren zijn goed gepigmenteerd. Voor mij is dit weer een toppalette!

Meer informatie

Het vierde Carnival palette van BPerfect Cosmetics x Stacey Marie: The Antidote koop je bijvoorbeeld via BPerfect Cosmetics zelf voor € 44,95. Ze verzenden vanuit Ierland, waardoor je geen extra belasting of invoerkosten hoeft te betalen. Je shopt hem ook via BeautyBay, nu voor € 30,55. Het palette is ‘PETA approved’ en dus cruelty-free geproduceerd.

Het jij dit palette al geprobeerd? Wat vind je ervan?

— Meer oogschaduw van BPerfect Cosmetics zien? Bekijk dan ook eens deze artikelen: Review: BPerfect x Stacey Marie Carnival IV – The Antidote & BPerfect x Stacey Marie – Carnival III! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Eén reactie op “Review: BPerfect x Stacey Marie Carnival IV – The Antidote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top