Review Carmex Naturally lipbalms

Carmex heeft dit najaar drie nieuwe lipbalms op de markt gebracht. Ze zijn voornamelijk met natuurlijke ingrediënten gemaakt. Je kunt kiezen uit de varianten Pear, Watermelon en Berry. Ik probeerde ze uit en laat je in dit artikel weten wat ik ervan vind. Lees verder!

Over Carmex

Carmex ontstaat in 1937 in de Verenigde Staten als Alfred Woelbing een product tegen koortslippen aan de man brengt vanuit de kofferbak van zijn auto. Het middeltje zat toen nog in een klein rond blikje. Vanaf 1988 werd het product ook in de bekende plastic tube verpakt, waarna in 1999 de eerste stick op de markt kwam. Fast forward naar 2020: Carmex Naturally doet zijn intrede in drie verschillende varianten!

De lippenbalsems van Carmex zijn voor ca. 94% gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Vandaar ook de naam Naturally. De lipbalms zorgen voor zachte gehydrateerde lippen en zitten vol antioxidanten.

Carmex Naturally nieuwe smaken 2020

De Carmex Naturally lipbalms in gebruik

Ik heb een lichte voorkeur voor lippenbalsems in stick-vorm. Naast mijn bed heb ik een klein blikje staan, maar vooral voor onderweg vind ik een stick handiger. Ik heb er overal eentje liggen. In de auto, in mijn jaszak, in mijn tas, bij mijn computer…

Ik ben ook niet echt merkvast, volgens mij heb ik drie merken in gebruik. En daar is nu Carmex bij gekomen!

Lippenbalsems van Carmex

Deze lippenbalsems zien er lekker vrolijk uit met de blauwe dop en geel label. Aan de kleur opdruk kun je zien welke variant je vast hebt. Het zijn stuk voor stuk frisse geuren die ik graag gebruik. Ik heb een lichte voorkeur voor peer, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk!

Carmex Pear stick lippenbalsem

Je draait de stick gemakkelijk omhoog (en omlaag) met het kleine wieltje aan de onderkant. De balsems zijn niet heel zacht en romig, maar toch breng je de balsem gemakkelijk op je lippen aan. Hieronder zie je mijn ‘kale’ lippen en rechts ernaast mijn lippen ingesmeerd met Carmex Naturally!

Voor en na aanbrengen lippenbalsem

Een subtiel verschil, maar je voelt het natuurlijk wel. Ze voelen een stuk zachter aan. Vaak doe ik het ’s avonds voor het slapen gaan de lippenbalsem op en dan word ik wakker met zachte lippen. Een aanrader!

Meer informatie

Carmex Naturally lippenbalsem is vanaf nu verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en Etos. In België kun je ze vinden bij Di. Ze kosten € 3,59 per stuk (4,25 gram).

Gebruik jij vaak een lippenbalsem?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

3 reacties op “Review Carmex Naturally lipbalms

  1. Ik gebruik t bijna nooit meer sinds ik een aantal jaar terug van mn labello verslaving af ben gekomen 🙂 zo af en toe in de winter gebruik ik nog een lipbalm. Deze klinken wel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top