Review: Catrice Pore Clarifying Mask

In de herfst / winter 2021 assortimentsupdate van Catrice werd hij aangekondigd: het Pore Clarifying Mask met 1% BHA. Ik zette hem meteen op mijn wishlist en kocht hem niet veel later. Na hem een periode geprobeerd te hebben is het vandaag tijd voor de review, kijk dus snel verder!

Catrice Pore Clarifying Mask met 1% BHA

Over het masker

Eerder werden door Catrice al producten in deze ‘Pore’-lijn uitgebracht. Zo probeerde ik het Pore Minimizing Serum met niacinamide en de 2 in 1 Peeling & Toner uit dezelfde serie. Het nieuwe Pore Clarifying Mask zorgt ervoor dat je poriën verfijnd worden en je huid er verzorgd uit ziet. Je huid wordt diep gereinigd door het toegevoegde salicylzuur (1% BHA), waardoor onzuiverheden worden aangepakt.

Naast salicylzuur bevat hij ook glycerine, amandelolie, shea boter, allantoïne en witte klei. Toch is het geen typisch kleimasker, kijk maar mee!

Het masker in gebruik

Het masker komt in een klein potje (hij bevat 30 ml). Dat potje is van vrij dun plastic, maar stevig genoeg om bijvoorbeeld mee te kunnen nemen op reis.

Ingredienten Catrice Pore Clarifying Mask met 1% BHA

Op het potje zelf staat de werking uitgelegd, de lijst met ingrediënten en wat extra informatie. Zo is er bijvoorbeeld ook op te lezen dat het masker vegan is, geen alcohol, parfum, parabenen, minerale oliën of microplastics bevat.

Textuur Catrice gezichtsmasker herfst / winter 2021

De witte deksel is gemakkelijk van het potje te draaien en dan wordt de textuur van het masker zichtbaar. Een heel luchtig masker, lichtgewicht, zonder verdere geur. Hij lijkt een hele lichte tint grijs of groen te hebben.

Close-up textuur Catrice gezichtsmasker herfst / winter 2021

Het masker brengt gemakkelijk aan, alsof het een crème is. Op de huid lijkt het masker overigens wel gewoon wit te zijn.

Swatch Catrice Pore Clarifying gezichtsmasker

Aangeraden wordt om een dunne laag aan te brengen en ik merk al dat ik niet zo veel nodig heb om mijn gezicht te bedekken. Na 10 minuten kun je het weer afspoelen. Na die tijd is het masker licht ingetrokken en gedroogd, maar zeker nog wel zichtbaar op het gezicht.

Catrice gezichtsmasker na aanbrengen en na 10 minuten

Mijn huid voelt schoon en zacht aan na gebruik van het masker, ik ga hem dan ook zeker opmaken. Ik gebruik hem nu een maandje regelmatig (Catrice raadt één keer per week aan), maar merk nog niet zoveel van de verkleinde poriën. Wel heb ik het idee dat mijn huid goed gereinigd is na gebruik, dus wat dat betreft is het al een aanrader.

Meer informatie

Het Pore Clarifying Mask van Catrice heeft een adviesverkoopprijs van € 5,99. Je koopt hem bij je lokale verkooppunt van het merk of online bij Boozyshop voor € 5,95. Het potje bevat 30 ml. Het masker is cruelty-free en vegan en bevat geen minerale oliën, microplastics, parabenen, parfum of alcohol.

Heb jij dit masker al geprobeerd? Wat vind je ervan?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top