Review: Colourpop – Going Coconuts

Het Going Coconuts oogschaduwpalette van Colourpop trok me niet meteen aan. Maar eerlijk gezegd kwam dat mede doordat ik niet van kokos hou. Toen ik de kleuren wat beter bekeek leek het me eigenlijk een heel draagbaar palette, vooral voor everyday looks. Kijk snel verder!

Colourpop Going Coconuts palette

De verpakking ziet er netjes uit. Vrolijk en zomers door de gouden tekst en afbeeldingen op de witte / crèmekleurige achtergrond. Het palette komt in een kartonnen doosje. Daarin zit het palette zelf (van hard plastic). Het palette heeft een wat donkerdere kleur. De gouden letters komen erop terug.

Going Coconuts oogschaduwpalette verpakking

Op de achterkant van het doosje vind je de benodigde informatie (zoals het cruelty-free logo) en de kleurnamen. Die namen staan overigens ook op de achterkant van het palette zelf én in het palette bij de pans.

Going Coconuts oogschaduwpalette namen

Het palette zelf is van hard plastic met aan de binnenkant een spiegel.

Going coconuts: de binnenkant

Going Coconuts is onderdeel van de bekende reeks 9-pans Colourpop palettes. Ze zijn er in allerlei kleuren. Deze variant is de neutrale, bruine versie. Wat overigens niet betekent dat er alleen saaie kleuren in zitten!

Colourpop Going Coconuts oogschaduwpalette binnenkant

Je vindt in dit palette vier matte tinten (de gehele rechter rij en de middelste kleur op de linker rij). De middelste rij (van boven naar beneden) zijn allemaal shimmers. Links boven en links onder zijn matte tinten met kleine glittertjes erin. Hieronder op de foto’s kun je de kleuren wat beter bekijken.

Colourpop Going Coconuts kleuren met naam
CP 9-pans oogschaduwpalette close-up
Colourpop Going Coconuts Palm Reader witte shimmer

Het Colourpop palette in gebruik

De eyecatcher van dit palette is wat mij betreft toch wel de witte shimmer! Ik verwachtte dat dit meer een soort topper was met weinig pigment. Vooral bedoeld om over andere kleuren aan te brengen voor een extra effect. In het Colourpop So Jaded oogschaduwpalette zaten ook enkele van die tinten. Bij de swatches bleek al dat ik hier ongelijk in had. Hij bleek behoorlijk dekkend te zijn.

Swatches Colourpop Going Coconuts

Bij geen één kleur uit dit palette had ik moeite om ze dekkend te krijgen. Wat dat betreft voldeed dit palette dan ook volledig aan mijn verwachtingen. Ook bij de ooglook die ik er vervolgens mee maakte liep ik niet tegen problemen aan. De oogschaduw werkt heel fijn. Hij heeft genoeg pigment en het blenden ging gemakkelijk.

De kleuren die kleine glittertjes bevatten waren uiteindelijk op mijn oogleden zo goed als mat. De glittertjes zie je alleen als je heel goed kijkt. Ik was hier al op voorbereid, mede door mijn andere Colourpop oogschaduwpalettes en verhalen op internet.

Ooglook Going Coconuts oogschaduw

Uiteindelijk is de look die ik maakte niet heel ‘alledaags’ geworden, maar dat soort looks zullen nog genoeg volgen in mijn dagelijks leven!

De nepwimpers zijn overigens ook van Colourpop in de stijl Chica. Ik gebruikte de Max & More mascara.

Meer informatie

Het grootste nadeel van dit Going Coconuts palette van Colourpop is dat het niet in Nederland verkrijgbaar is. Of überhaupt in Europa. Je bestelt Colourpop Cosmetics via hun eigen webshop in de Verenigde Staten. Wanneer je bestelling boven de € 22 is, betaal je invoerrechten en € 13 administratiekosten. Het Going Coconuts palette zelf kost $ 12, maar wordt door verzendkosten en/of invoerrechten uiteraard wat duurder.

Heb je wel eens Colourpop oogschaduwpalettes geprobeerd? Wat is jouw favoriet?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

5 reacties op “Review: Colourpop – Going Coconuts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top