Review: Ecocera Bali bronzer

Vorige week ontving ik van GlamFoxBeauty deze mooie bronzer in de kleur Bali van het Poolse merk Ecocera. Lees vandaag meer over dit merk en dit mooie product!

Ecocera is een merk wat natuurlijke ingrediënten gebruikt voor haar producten. Deze bronzer is dan ook vegan, wat ik altijd een pluspunt vind. Eens kijken of de kwaliteit van deze bronzer ook top is!

Ecocera benelux vegan Bali bronzer

In het assortiment van Ecocera zitten vier bronzers. In de afbeelding hieronder zie je ze allemaal bij elkaar. Ze lijken allemaal op elkaar, maar hebben net een andere ondertoon of finish. Ik vind de Bali bronzer het mooiste. Het is een diepe bruine tint, neigt een beetje naar brons, met een lichte shimmer.

Ecocera bronzer peru india bali thai glamfoxbeauty

Het is een pressed powder, waarbij de merknaam in de bronzer is gedrukt. Slim, want hierdoor zijn ze erg herkenbaar en het ziet er ook nog leuk uit! De textuur voelt zacht aan.

Ecocera benelux vegan Bali bronzer Close-up

Tijd voor wat swatches! Ik zag op Instagram wel al wat positieve verhalen voorbij komen, dus ik was erg benieuwd. En ik moet bekennen, de swatches vielen me zeker niet tegen!

Ecocera benelux vegan Bali bronzer Swatches

Links zie je een swatch zoals ik ook oogschaduw zou swatchen. Daar zie je de glans goed in terugkomen. Rechts heb ik de bronzer wat ‘geblend’ zoals je ook zou doen bij het aanbrengen. Daarbij zie je nog een hele subtiele glans, maar is hij niet meer zo aanwezig. En dat vind ik eigenlijk wel prima! Mijn eerste indruk is dat deze bronzer veel pigment heeft, goed uit te blenden is en dan een mooie glans afgeeft.

Meer informatie

Ecocera producten, waaronder deze Bali bronzer, kun je bij GlamFoxBeauty kopen. De bronzers kosten € 15,95. Naast deze mooie bronzers kun je er terecht voor loose powders, pressed powders en droogshampoo. Ook verkopen ze GlamFox Lipglows en Lipglosses.

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

2 reacties op “Review: Ecocera Bali bronzer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top