Review: Essence Cool Collagen Plumping Lipstick

Een tijdje geleden kreeg ik een leuk pakketje met items uit de Essence herfst / winter 2021 update, waaronder ook een aantal lipproducten. Ze hebben een aantal nieuwe dingen en kleuren toegevoegd. Vandaag laat ik je de Cool Collagen Plumping lipstick met bijpassend Soft & Precise lippencil zien!

Cool Collagen lipstick en lippotlood Essence herfst 2021

De Cool Collagen Plumping Lipstick werd toegevoegd aan het assortiment van Essence in vijf kleuren. Ik ontving 302 My Advice, een mooie nudetint. Daarnaast zijn er ook een rode, roze en wat andere nude-tinten beschikbaar. Voor iedere Cool Collagen lipstick is er ook een Soft & Precise lip pencil beschikbaar, deze ontving ik ook!

Essence 203 My Advice lipstick en lippotlood 2021

Essence Cool Collagen Plumping Lipstick

De Cool Collagen lipstick, met vegan collageen, zit in een rosé gouden huls met witte dop. Hij doet me denken aan de Essence This Is Me lipsticks!

Op de dop staat de naam in rosé gouden kleuren. De verdere informatie staat op de sticker aan de achterkant die ook meteen als seal fungeert. Die sticker is overigens niet zo goed te verwijderen, hij laat veel lijmresten achter. Jammer!

Essence Cool Collagen vegan lipstick informatie 2021

De witte dop is gemakkelijk los te halen en klikt vast als je hem terug op de huls doet. In de huls zit een prachtige nudetint lipstick. Voor swatches scroll je verder naar beneden!

Essence Cool Collagen My Advice lipstick 2021

Essence Soft & Precise Lip Pencil

Het lip pencil is een standaard lippotlood. Informatie over het potlood staat op de zijkant en de kleurnaam zie je op de dop. Overigens is deze foto een tikkeltje overbelicht, het potlood is in werkelijkheid iets donkerder zoals je op de foto’s hierboven kunt zien.

Essence Soft & Precise My Advice lippotlood 2021

Deze lip pencil is niet heel zacht, maar geeft alsnog gemakkelijk kleur af op de lippen. Als je de punt wat scherp houdt kun je hem vrij nauwkeurig aanbrengen, erg fijn!

Hieronder heb ik het Essence potlood én de Cool Collagen lipstick aangebracht. Links boven zie je mijn lippen ‘au naturel’, rechtsboven zijn ze helemaal ingevuld met het Soft & Precise pencil.

Swatches Essence My Advice potlood & lipstick 2021

Op de onderste rij zie je links enkel de lipstick en recht de lipstick over het lippotlood. Bij die laatste zie je dat de kleur wat intenser is dan linksonder. Daarbij het ik de ervaring dat de kleur langer netjes blijft als je er een lippotlood onder aanbrengt. Na een maaltijd is het sowieso aan te raden om je lipstick even bij te werken.

Heeft de Essence Cool Collagen plumping lipstick echt het plumping effect? De eerste minuten na het aanbrengen voel je wat lichte tintelingen, niets spectaculairs. Mijn lippen zijn al vol van zichzelf, maar ik kan niet zeggen dat ik echt een opvallend plumping effect heb kunnen waarnemen. Ook op de foto’s hierboven zie ik eigenlijk geen verschil.

Meer informatie

Deze Cool Collagen Plumping lipstick en Soft & Precise Lip Pencil zijn onderdeel van de Essence herfst / winter 2021 update. Ze zijn inmiddels verkrijgbaar bij de lokale verkooppunten of online via bijvoorbeeld Boozyshop. De lipstick koop je voor € 2,95, het lippotlood is volgens mij alleen in de winkel verkrijgbaar en kost € 0,99. Beide producten zijn vegan.

Ben jij fan van Essence lipsticks?

— Benieuwd naar andere lipproducten van Essence? Bekijk dan eens deze glosses Essence Extreme Shine Lipgloss swatches! of de Essence Hydrating Nude & Peppermint Glow lipsticks. —

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten,
de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top