Review: Essence Juicy Bomb shiny lipgloss

Ze zijn nieuw in het Essence herfst / winter 2020 assortiment: de Juicy Bomb shiny lipgloss in vier varianten. Ik heb de perzik variant die me niet helemaal goed bevalt. Lees vooral verder om er achter te komen waarom het niet mijn nieuwe favoriete lipgloss zal worden!

Essence Juicy Bomb shiny lipgloss

Dit najaar lanceerde Essence deze Juicy Bomb shiny lipglosses in de varianten met drakenfruit, framboos, perzik en kers. Misschien kom je in de verleiding door de goed klinkende smaakjes, lipgloss kun je beter niet eten. Sommige ingrediënten kunnen (als je er veel van binnenkrijgt) schadelijk zijn. Ze zijn uiteraard wel veilig om op je lippen te gebruiken en als je per ongeluk wat opeet is dat niet erg.

Essence Juicy Bomb shiny lipgloss Sweet Peach oranje

De perzik Juicy Bomb vond ik bij het lezen van het persbericht al het aantrekkelijkst. De verpakking is felgekleurd oranje met opvallende gele letters, een echte eyecatcher dus!

Benieuwd naar de Essence Holo Bomb Shiny Lipgloss? Je leest er alles over via voorgaande link!
Essence lipgloss Sweet Peach informatie

Op de achterkant vind je informatie over de naam en het ‘vegan’-icoontje. Er staan geen ingrediënten op vermeld, ik vermoed dat de tube daar wat te klein voor was. Die informatie kun je echter terugvinden op de website van Essence.

Je brengt de lipgloss aan met het schuine plastic uiteinde van de tube. Ik prefereer toch een sponsapplicator. De kleurafgifte is minimaal bij deze Sweet Peach variant. Je ziet een lichte perzik-kleur op mijn arm. Wat ook minimaal zichtbaar is zijn de glittertjes, wat dan weer positief is. Een subtiel glinsterend effect vind ik persoonlijk bij lipgloss het mooiste.

Swatch Essence Juicy Bomb lipgloss

Op mijn lippen is de peachy-kleur amper te zien. De glinstering komt wel goed naar voren, ook na een tijdje dragen. Maar waarom word ik niet enthousiast van deze lipgloss?

Juicy Bomb Sweet Peach lipgloss

De manier van aanbrengen vind ik niet zo fijn maar daar had ik wel mee kunnen leven. Dat hij toch wel een beetje sticky is, ondanks hij dat niet zou moeten zijn, prima. Het is met name de geur die ik niet goed verdraag. Ik verwachtte een lekkere perzikgeur, zoals bijvoorbeeld bij de I Heart Revolution Tasty Peach Lipoil. En die geur zit ook wel ergens, maar het is iets anders dat overheerst. Ik kon het niet goed thuisbrengen, maar na het lezen van de ingrediënten blijkt het de amandelolie te zijn die ik ruik. Die geur vind ik persoonlijk niet zo aangenaam en is te sterk aanwezig. Ik zie dat in alle vier de varianten amandelolie is toegevoegd, dus ik laat deze Juicy Bombs voortaan liggen!

Meer informatie

Je vindt deze Essence Juicy Bomb lipglosses momenteel bij de bekende Essence verkooppunten in de schappen. Online koop je hem bijvoorbeeld bij Boozyshop of Kruidvat. De Juicy Bombs kosten € 0,99 per stuk.

Heb jij deze Juicy Bombs al geprobeerd? Wat vond je ervan?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 4.8, gebaseerd op 4 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Review: Essence Juicy Bomb shiny lipgloss

  1. Hoi ik vins juicy bomd de beste lipgloss de beste lipgloss die er is ik heb zelf alle smaken er zijn er zeven watermeloen kers sinaasappel.braam. Bubblegum kers en litchi volgens mij zijn er nog meer maar die heb ik niet ik smeer het heel vaak per dag op mijn lippen in de ochtend en in de avond en soms nog in de middag ik krijg het vaak perongeluk in mijn mond maar dat is lekker het geeft heel veeel glans en ruikt ook heel lekker en proeft ook ik raad juicy bomb heel erg aan ik ben echt fann kost maar 1,15 en er is nu ook juicy bomb lip oil daar van zijn er nog meer smaken dus ren naar de kruitvat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top