Review: Essence Juicy Bomb shiny lipgloss

Ze zijn nieuw in het Essence herfst / winter 2020 assortiment: de Juicy Bomb shiny lipgloss in vier varianten. Ik heb de perzik variant die me niet helemaal goed bevalt. Lees vooral verder om er achter te komen waarom het niet mijn nieuwe favoriete lipgloss zal worden!

Essence Juicy Bomb shiny lipgloss
Essence Juicy Bomb shiny lipgloss Sweet Peach oranje

Dit najaar lanceerde Essence deze Juicy Bomb shiny lipglosses in de varianten met drakenfruit, framboos, perzik en kers. De perzik vond ik bij het lezen van het persbericht al het aantrekkelijkst. De verpakking is felgekleurd oranje met opvallende gele letters.

Essence lipgloss Sweet Peach informatie

Op de achterkant vind je informatie over de naam en het ‘vegan’-icoontje. Er staan geen ingrediënten op vermeld, ik vermoed dat de tube daar wat te klein voor was. Die informatie kun je echter terugvinden op de website van Essence.

Je brengt de lipgloss aan met het schuine plastic uiteinde van de tube. Ik prefereer toch een sponsapplicator. De kleurafgifte is minimaal bij deze Sweet Peach variant. Je ziet een lichte perzik-kleur op mijn arm. Wat ook minimaal zichtbaar is zijn de glittertjes, wat dan weer positief is. Een subtiel glinsterend effect vind ik persoonlijk bij lipgloss het mooiste.

Swatch Essence Juicy Bomb lipgloss

Op mijn lippen is de peachy-kleur amper te zien. De glinstering komt wel goed naar voren, ook na een tijdje dragen. Maar waarom word ik niet enthousiast van deze lipgloss?

Juicy Bomb Sweet Peach lipgloss

De manier van aanbrengen vind ik niet zo fijn maar daar had ik wel mee kunnen leven. Dat hij toch wel een beetje sticky is, ondanks hij dat niet zou moeten zijn, prima. Het is met name de geur die ik niet goed verdraag. Ik verwachtte een lekkere perzikgeur, zoals bijvoorbeeld bij de I Heart Revolution Tasty Peach Lipoil. En die geur zit ook wel ergens, maar het is iets anders dat overheerst. Ik kon het niet goed thuisbrengen, maar na het lezen van de ingrediënten blijkt het de amandelolie te zijn die ik ruik. Die geur vind ik persoonlijk niet aangenaam en is te sterk aanwezig. Ik zie dat in alle vier de varianten amandelolie is toegevoegd, dus ik laat deze Juicy Bombs voortaan liggen!

Meer informatie

Je vindt deze Essence Juicy Bomb lipglosses momenteel bij de bekende Essence verkooppunten in de schappen. Online koop je hem bijvoorbeeld bij Boozyshop of Kruidvat. De Juicy Bombs kosten € 0,99 per stuk.

Heb jij deze Juicy Bombs al geprobeerd? Wat vond je ervan?

Dit artikel bevat geen gekregen producten.

Tags: , ,

1 reactie op “Review: Essence Juicy Bomb shiny lipgloss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *