Review: Essence Lash Like A Boss wimpers

Ze werden al weer een tijdje geleden geïntroduceerd, deze Lash Like A Boss wimpers van Essence. Om precies te zijn in de lente / zomer assortimentsupdate van 2021. Toch probeerde ik ze laatst pas uit en besloot ik ze hun momentje in de spotlight te bieden, vandaag lees je er alles over!

Essence nepwimpers Lash Like A Boss

Vorig jaar werden vier stijlen van deze wimpers gelanceerd. De eerste twee zijn wat opvallender, nummer 3 en 4 wat minder opvallend. Ik heb nummer 02 met de lila achtergrond. Op de doos staat dat deze ‘Unique’ heet. Op diverse websites, zoals op die van Essence zelf, staat echter dat de lila wimpers Limitless heten, en dat nummer 3 Unique is. Maar goed, het gaat om de wimpers zelf!

Goedkope nepwimpers False Lashes Essence

Goed om te weten: deze wimpers zijn vegan en Essence is een cruelty-free merk. De wimpers zijn dan ook niet van dierenharen gemaakt. In ieder doosje vind je een kleine verpakking met wimperlijm. Ik heb voor het testen van deze wimpers mijn trouwe Make Up Revolution wimperlijm gebruikt.

Essence Lash Like A Boss wimpers in gebruik

Eerder heb ik wel eens nepwimpers van Essence geprobeerd uit een Trend Editie (al enige tijd geleden). Hier was ik niet meteen fan van. Ik kan me herinneren dat ze een brede wimperstrip (lashband) hadden die niet flexibel was. Daardoor kreeg ik ze niet netjes op mijn oogleden. Ik was dus erg benieuwd wat ik van deze nieuwe wimpers zou vinden!

Essence Lash Like A Boss 02 Unique

Achter op het doosje staat een korte instructie voor het aanbrengen van nepwimpers. Inmiddels heb ik al enige ervaring, maar ik weet nog goed dat ik de eerste keren flink aan het prullen was bij het aanbrengen ervan!

Belangrijk is in ieder geval dat je ze, voor je de lijm aanbrengt, even op je oogleden legt en kijkt of de maat goed is. Zo niet, dan kun je er een stukje afknippen. Vervolgens breng je op de rand je wimperlijm aan en laat je die even (ca. 30 seconden) drogen. Vervolgens leg je ze op je eigen wimpers, met de lijm tegen je ooglid aan. Je drukt ze zachtjes op hun plek. Meestal houd ik ze even vast zodat ze goed blijven plakken. Vooral bij de binnenste ooghoek willen ze bij mij nog wel eens loslaten!

Close-up falsies Essence

Deze Essence nepwimpers zien er erg vol uit. De wimpers zijn gegroepeerd en waaieren flink uit. Ze hebben dan ook een ‘3D effect’. Wat me bij het aanbrengen opviel was dat deze Lash Like A Boss wimpers van Essence een erg flexibele wimperstrip hebben. Ik kon ze gemakkelijk op mijn eigen wimperrand aanbrengen en ook de uiteinden op de juiste plek laten plakken. Bij de look hieronder zie je ze in gebruik!

Ooglook met nepwimpers

Bij deze look gebruikte ik onder andere het Urban Decay Naked Wild West en Morphe Icy Fantasy palette. Het oogpotlood is van Inglot en de mascara van Max Factor.

Ik heb iets overhangende oogleden (hooded eyes) waardoor deze wimpers voor mij eigenlijk net iets te lang zijn voor dagelijks gebruik. Wel kan ik zeggen dat ze erg fijn dragen. Ze zijn erg lichtgewicht, je voelt ze eigenlijk niet zitten. Ook kun je ze meerdere keren gebruiken als je ze voorzichtig verwijderd en schoonmaakt na gebruik. Wat mij betreft zijn deze Essence nepwimpers een aanrader als je mooie, een beetje opvallende wimpers wil hebben!

Meer informatie

Ook voor de prijs hoef je het niet te laten: je koopt ze bij een Essence verkooppunt bij jou in de buurt voor € 2,99 per paar! Dat is inclusief wimperlijm, dus ideaal om eens te proberen. Online bestel je ze bij bijvoorbeeld Kruidvat of Trekpleister. De Lash Like A Boss wimpers van Essence zijn verkrijgbaar in vier stijlen en vegan en cruelty-free geproduceerd.

Gebruik jij vaak nepwimpers?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top