Review: Essence Lip Care Booster Serum

Bijna een half jaar geleden werd hij aangekondigd in de Essence lente / zomer 2021 update: Het Lipcare booster Lip Serum met peach oil. Is dit het perfecte middel om je lippen te voeden? Je leest er vandaag alles over in dit artikel dus kijk snel verder!

Essence lipcare booster serum peach

In de lente / zomer update werden drie lip care boosters aangekondigd. Een lipbutter met kokosolie, een lippeeling met avocado-olie en een lipserum met perzikolie. Die laatste kreeg ik een aantal weken geleden voor mijn verjaardag. Een goede keuze, want kokos en avocado zijn allebei niet helemaal mijn ding. Perzik daarentegen… Kom maar op!

Het Essence Lip Serum

Het Esssence lip serum zit in een vrolijke zalm-/oranjekleurige verpakking. De voorkant doet erg vrolijk aan en het is meteen duidelijk dat er een relatie is met perziken. De huls is doorzichtig, dus de lichte ‘achtergrondkleur’ die je ziet is de kleur van het serum zelf. Op de achterkant van deze verpakking vind je in kleine lettertjes informatie en de ingrediënten van het serum.

Informatie en ingredienten lipserum met peach oil

Zodra je het lip serum opendraait ruik je een zoete geur, wat toch wel een beetje kenmerkend is voor Essence. Ik vind de geur niet onaangenaam, maar als je niet van zoete dingen op je lippen houdt kun je deze beter overslaan.

Ik had een soort sponsapplicator verwacht, maar het blijkt een klein kwastje met haartjes te zijn. Eigenlijk werkt hij prima om het serum aan te brengen. Je kunt het hiermee goed over je lippen verdelen. Als je er handig in bent is het een koud kunstje om het serum ook nog eens nauwkeurig aan te brengen. Al is dat niet per se noodzakelijk omdat het amper zichtbaar is op je lippen.

Close-up kwastje Essence lipserum

Hieronder zie je het serum op mijn pols. Wat je ziet is geen glitter, maar puur een glinstering omdat het natuurlijk vochtig is. Op je lippen kun je het effect vergelijken met een lipbalsem. Zo voelt het ook, er ligt een laagje over je lippen wat eigenlijk niet heel plakkerig is, maar ook niet lang blijft zitten. Na eten of drinken is het aan te raden hem opnieuw aan te brengen als je dat nodig vindt.

Swatch textuur Essence lipcare booster

Als je hem bijvoorbeeld ’s avonds voor het slapen aanbrengt kan hij wel heel de nacht zijn werk doen. Mijn lippen zijn na een tijdje gebruik minder droog en gebarsten dan soms het geval is, zeker bij wisseling van weersomstandigheden. Wat dat betreft ben ik dan ook positief gestemd over dit Essence lip serum!

Meer informatie

Het Essence Lip Care Booster Serum is sinds maart 2021 verkrijgbaar en maakt onderdeel uit van het Essence lente / zomer 2021 assortiment. Het serum is vegan en cruelty-free geproduceerd en getest. Je koopt het voor € 2,89 (10 ml) bij de bekende Essence verkooppunten of via Boozyshop.

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top