Review: Essence The Highlighter

Een tijdje geleden viel er een leuk pakketje op de deurmat met daarin onder andere het Epic Sunset oogschaduwpalette en een highlighter uit de Essence herfst / wintercollectie 2019. Die Essence highlighter laat ik je in deze review zien!

Essence Highlighter herfst 2019 collectie

Ik ontving nummer 10 die de naam Heroic heeft gekregen. Een mooie rosé-achtige tint met een lichte shimmer. Dit soort tinten vind ik meestal wel het mooiste, dus ik was er erg blij mee!

Essence Highlighter 10 Heroic herfst 2019

De verpakking van deze highlighter is zoals we van Essence gewend zijn: rond en simpel qua ontwerp. Hierdoor is hij goed herkenbaar. Op de achterkant zie je de naam en ingrediënten. Deze highlighter is vegan, een pluspunt!

Essence highlighter 10 Heroic

Het patroon in de pan vind ik superleuk! Er is gespeeld met de hoogte in de highlighter waardoor de schaduw er leuk op valt. De hoogliggende tekst wordt zo ‘opgelicht’, aangezien dat juist de bedoeling is van een highlighter vind ik dit erg leuk!

Toen ik de highlighter bij mijn collectie hield, viel het me op dat hij qua kleur erg veel lijkt op degene van Essence uit de PAC-MAN limited edition. Daarom besloot ik om naast swatches van de highlighter van dit artikel, ook meteen de PAC-MAN highlighter te vergelijken. Hieronder zie je op de foto onderaan de PAC-MAN highlighter en erboven (swatch en uitgeblend) degene uit dit artikel.

Essence Heroic highlighter swatches

De Heroic uit dit artikel neigt wat meer naar rosé, terwijl de PAC-MAN highlighter wat meer geel oogt. Het zijn in ieder geval wel twee verschillende tinten, al lijken ze erg veel op elkaar.

Meer informatie

De Essence highlighter die ik in deze review liet zien is nog steeds te koop bij Kruidvat. Hij kost € 2,59 voor 5 gram. Er is ook nog een tweede kleur: 20 Hypnotic, deze is wat meer champagnekleurig. De highlighters zijn vegan.

— Meer highlighters zien? Bekijk hier de Makeup Revolution Ingot highlighter! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

4 reacties op “Review: Essence The Highlighter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top