Review: Essence ‘The party of my life’ wimpers

Een paar weken geleden lag de nieuwe Essence trend editie in de winkel: Essence ‘The Party Of My Life’ bestaat uit zes soorten wimpers om van je leven een feestje te maken. Ik probeerde er een paar uit!

Essence party of my life nepwimpers

Uit de zes wimpers van de Essence The Party of My Life collectie koos ik er twee uit die ik wel wilde proberen. Dit waren in het zwarte doosje Covered in Gold en in het rode doosje Dancing with the devil. Hieronder laat ik ze zien en lees je meteen mijn ervaringen ermee!

Essence Dancing with the devil wimpers

De wimpers in het rode doosje koos ik vooral vanwege de vorm. De haren zitten niet gelijk verdeeld, aan het einde zitten ze bij elkaar in een soort puntvorm. Hierdoor vond ik ze erg leuk! En om eerlijk te zijn, het doosje trok ook mijn aandacht.

Essence party of my life wimpers Dancing with the devil

Deze wimpers hebben een flexibele wimperrand en ik had geen problemen om ze aan te brengen. Hieronder kun je het resultaat zien. Het geeft net een ander effect dan wimpers waarbij de haartjes gelijk verdeeld zijn over de wimperrand.

Essence party of my life wimpers ooglook1

Essence Covered in Gold wimpers

De Covered in Gold nepwimpers hebben een gouden rand, waardoor ik deze koos. Het ziet er feestelijk uit en goud past bij veel looks.

Essence party of my life wimpers Covered in gold

Helaas heeft die mooie gouden rand ook een nadeel. De wimpers zijn hierdoor heel stug en lastig om netjes aan te brengen. Mij is het in ieder geval nog niet gelukt. Je kunt ze niet goed buigen naar de vorm van je oog, en als dat wel is gelukt blijven ze alsnog niet goed plakken. Of dan zit het einde boven je wimperrand op je ooglid bijvoorbeeld.

Essence party of my life nepwimpers Covered in Gold

Zo jammer, want ik vind ze wel echt heel leuk. Ze zijn heel vol en aanwezig wat bij de juiste look heel tof is. Ik denk alleen niet dat ik ze vaak zal gebruiken helaas.

Meer informatie

De wimpers uit deze Essence The Party Of My Life limited edition liggen nog tot half maart bij Kruidvat in de schappen. De wimpers kosten € 2,99 per stuk.

Eén reactie op “Review: Essence ‘The party of my life’ wimpers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top