Review: Essence What the Fake mascara

Een tijdje geleden kon je in een Kruidvat shoplog lezen dat ik de Essence What the Fake mascara had gekocht. Ik gebruik hem nu al een tijdje en het werd tijd voor een eerlijke review!

Top 5 Essence What the Fake mascara

De mascara’s van Essence zijn over het algemeen goed, zeker als je de prijs meeneemt als factor. Ik gebruik ook de Lash Princess mascara van het merk en daar ben ik erg tevreden over. Ik was dan ook benieuwd wat deze nieuwe mascara van Essence voor mijn wimpers kon doen!

Mascara Essence What the fake borsteltje

De What the Fake mascara heeft een niet al te groot, amandelvorming borsteltje wat de mascara goed aanbrengt. Deze mascara zou een ‘adembenemende lengte en expressief volume’ geven, dus ik was benieuwd! Hieronder zit je het verschil, in vergelijking met mijn wimpers zonder mascara. Wat denk je ervan?

Voor en na Essence What the Fake mascara

Het effect vind ik niet adembenemend, maar het is zeker een fijne mascara. Hij behoort niet voor niets bij mijn Top 5 Essence producten! Ik vind dat hij mijn wimpers netjes scheidt, snel droogt en een mooi effect aan mijn wimpers geeft. Het is geen overdreven look, maar zeker goed genoeg voor een dagje naar kantoor.

Wel draag ik vaak waterproof mascara en dat is deze van Essence niet. Dat is overigens op te lossen door een waterproof mascara aan te brengen over deze, maar daar heb ik meestal het geduld niet voor.

Meer informatie

De Essence What the Fake mascara is al een tijdje te koop bij de bekende drogisterijen. Hij is niet waterproof en kost € 3,59. Heb jij hem al geprobeerd?

Dit artikel bevat geen gekregen producten.

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *