Review: FOREO Luna Play

In mijn vorige artikel zei ik het al: deze FOREO Luna Play was de doorslaggevende factor om de Lookfantastic beautybox aan te schaffen. Lees verder om te zien wat ik van deze gezichtsreiniger vind!

Foreo Luna Play Pearl Pink

Over FOREO

FOREO is een merk wat in 2013 is ontstaan in Zweden. Inmiddels hebben ze een huidverzorgingslijn en een mondverzorgingslijn. Die laatste, de ISSA-productlijn, bestaat uit electrische tandenborstels voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. De huidverzorgingslijn is wat uitgebreider en bestaat onder andere uit de FOREO Luna gezichtsreinigers.

FOREO Luna Play

De FOREO Luna Play is de kleinste uit de range. Hij is namelijk net zo groot als een wattenschijfje en daarom ideaal voor onderweg. Maar hoe gemakkelijk is hij dan nog in gebruik? Je leest het in dit artikel!

Foreo Luna Play Pearl Pink verpakking

Dit gezichtsborsteltje komt in een transparant hard plastic verpakking waarin hij goed beschermd wordt. In het cirkeltje rechts kun je de details van de Luna Play goed zien. Het zijn siliconen ‘haartjes’ in twee formaten. Door die twee zones op het apparaatje wordt je huid zowel zacht (dunne aanraakpunten) als grondig (dikkere aanraakpunten) gereinigd. Deze laatste kun je bijvoorbeeld gebruiken om je T-zone wat grondiger schoon te maken.

Foreo Luna Play Pearl Pink achterkant

Op de achterkant vind je nog wat informatie over het product. De verpakking is gesealed met een speciale ‘FOREO original’ sticker, zodat je kunt controleren of het geen namaak-FOREO is en of de verpakking niet al eens open is geweest.

Binnen in de verpakking zit daarnaast nog een kort gebruiksadvies in afbeeldingen en een boekje wat iets meer tekst en uitleg geeft over het apparaat.

Gebruiksadvies Foreo gezichtsborstel

Gebruiksadvies

Het gebruiksadvies zie je hierboven in afbeeldingen. Het is de bedoeling dat je, voordat je met de FOREO aan de slag gaat, je make-up verwijdert. Vervolgens breng je een gezichtsreiniger aan en maak je de FOREO nat onder de kraan. Je zet daarna het apparaatje aan met de knop op de achterkant.

Foreo gezichtsborstel achterkant aan/uit knop

Je gezicht reinigen kun je als volgt doen: Masseer eerst je kin en wangen met ronddraaiende bewegingen. Vervolgens ga je vanaf het midden van je voorhoofd met zachte ronddraaiende bewegingen naar buiten toe. Je neus kun je reinigen door aan één kant op en neer te glijden en erna hetzelfde te doen aan de andere kant. Vervolgens kun je voorzichtig het gebied onder je ogen masseren.

Na ongeveer een minuut ben je klaar met je reinigingsroutine. Als je nogmaals op de knop op de achterkant drukt, gaat de FOREO uit. Spoel en droog je gezicht af en breng je favoriete huidverzorgingsproducten aan.

De FOREO schoonmaken

Fijn dat mijn huid dan schoon is, maar hoe maak ik dan die FOREO schoon? Dat is eigenlijk ook heel simpel. Je kunt hem reinigen met warm water en zeep en vervolgens droog deppen met een pluisvrije handdoek. Voor het schoonmaken kun je FOREO’s eigen Silicone Cleaning Spray gebruiken, maar daar heb ik geen ervaring mee.

Mijn ervaring met de FOREO

Ik gebruik dit reinigingsapparaatje nu een week in combinatie met de Biodermal reinigingsgel, afgewisseld met de Rodial C cleanser, en ik moet zeggen dat het erg gemakkelijk werkt! Je bent inderdaad zo klaar en het voelt alsof mijn huid beter gereinigd is dan wanneer ik de FOREO niet gebruik.

Als ik er zelf één aangeschaft had, had ik denk ik wel voor een groter formaat gekozen. De FOREO Luna Play is de kleinste en neemt daardoor niet veel plaats in. Maar laten we eerlijk zijn, hoe vaak ga ik op reis? En als ik op vakantie ga, past een wat grotere ook wel in mijn toilettas. Deze vind ik namelijk net wat te klein (en daardoor wat onhandig) om goed vast te houden. Maar verder vind ik het een goede uitvinding!

Meer informatie

De FOREO Luna Play en alle andere leden van de familie zijn o.a. te verkrijgen via FOREO zelf. Maar ook bij bol.com en andere webshops zoals Boozyshop zijn ze te koop. De Luna Play is er in maar liefst 7 kleuren en kost € 39 per stuk. Hij gaat ongeveer 100x mee, maar dat heb ik uiteraard nog niet kunnen uitproberen. Wil je er eentje voor de langere termijn? Kies dan voor de FOREO Luna Play Plus. Die werkt op 1 AAA-batterij die je kunt vervangen als hij leeg is. De Plus-variant kost € 49 per stuk!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Review: FOREO Luna Play

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top