Review: Garnier SkinActive 3in1

Een tijdje geleden was mijn gezichtsreiniger / scrub die ik onder de douche gebruikte op en zocht ik een vervanger. Omdat ik de producten die ik tot nu toe van Garnier had geprobeerd fijn vond, kocht ik de Garnier SkinActive PureActive 3in1 reiniger. Vandaag een review!

Ja, uiteraard kun je gewoon een gezichtsreiniger en/of scrub pakken als je gaat douchen en die gebruiken. Maar gemakshalve wil ik toch gewoon een aparte voor onder de douche. De 3in1 staat voor reiniger, scrub en masker, en omdat ik houd van efficiëntie besloot ik deze te pakken als vervanging.

Garnier SkinActive PureActive reiniging scrub masker

Ik weet eigenlijk niet zo goed waarom, maar ik koop dit soort producten vaak in tweevoud. Ben ik de enige met die afwijking? Volgens mij was er op dat moment ook een actie bij Kruidvat waar ik deze kocht, dus dat helpt ook niet. Maar goed, die product is dus een 3in1 reiniger, voor de gemengde huid met onzuiverheden. Meestal kies ik wel producten die speciaal voor de gemengde huid zijn, en onzuiverheden heb ik ook regelmatig.

Achterkant uitleg Garnier SkinActive PureActive reiniging scrub masker

Eerste indruk

Als ik de tube zie, ziet het er goed uit. Het maakt me nieuwsgierig naar de werking. Op de achterkant zie je wat uitleg over de drie functies van de reiniger / scrub / masker. Het klinkt allemaal logisch dus ik was benieuwd!

De textuur is vrij dik, het lijkt wel een beetje op klei (wat er ook in zit). Maar hij is goed uit te smeren. Hij bevat kleine korreltjes (puimsteen en vulkaansteen, als ik de tube goed lees) die voor het scrub effect zorgen.

Als ik dit als masker even op mijn huid laat zitten voelt het verkoelend aan, vooral rond mijn mond voel ik dat. Ik vermoed dat het de eucalyptus is die daarvoor zorgt. Ook zorgt die voor een geur die ik niet meteen heel aantrekkelijk vind. Ik moest daar even aan wennen.

Textuur Garnier SkinActive PureActive reiniging scrub masker

Het resultaat

Mijn huid voelt altijd schoon en fris aan als ik het masker heb afgespoeld. Na het douchen gebruik ik wel altijd nog even een serum, momenteel een Makeup Revolution serum.

Ik weet niet echt of deze Garnier SkinActive 3in1 ook mijn onzuiverheden weghaalt, omdat dat van zoveel factoren afhankelijk is. Daarnaast gebruik ik het ook niet frequent genoeg om het te kunnen bepalen. Ik lees wel goede reviews op de site van Kruidvat, maar iedere huid werkt anders. Hij brengt in ieder geval geen schade aan mijn huid aan en veroorzaakt geen extra onzuiverheden. Zoals ik eerder schreef, ik moest wel wat wennen aan de geur, maar verder is het een fijn product!

Meer informatie

Ik kocht de Garnier SkinActive 3in1 bij Kruidvat, maar hij is waarschijnlijk op meer plekken te koop. Er is overigens ook een Charcoal en een Sensitive variant. Je betaalt bij Kruidvat € 8,09 voor 150ml.

Update: Inmiddels is deze scrub niet meer verkrijgbaar. Wel kun je via bijvoorbeeld Plein.nl of Kruidvat andere fijne Garnier gezichtsverzorging vinden.

Wat is jouw go-to product als het om gezichtsreiniging of scrubben gaat?

— Bekijk meer gezichtsscrubs via de link! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

5 reacties op “Review: Garnier SkinActive 3in1

  1. Ik heb hier de charcoal variant van , maar kan er helaas niet aan wennen. Ik heb toch betere cleansers in mijn collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top