Review: GlamFox Fleurissant Lip Glow

In mijn artikel over de Ecocera Bali Bronzer hintte ik al op een review van de GlamFox Fleurissant Lip Glow. Hier is hij dan! In dit artikel laat ik je dit mooie product zien, inclusief swatches.

GlamFox is een Koreaans merk wat in 2002 opgericht is. De producten zijn 100% Korean-made en zijn zeer geliefd onder tieners in Korea. De Lip Glow die ik vandaag laat zien is het meest kenmerkende product van GlamFox.

GlamFoxBeauty Lipglow peach verpakking

Het eerste wat opvalt is de mooie verpakking. Ik ben een sucker voor mooie verpakkingen! Bij dit product is dat niet alleen het lipstickdoosje, maar ook de lipstick zelf! Dat zul je zien als je verder leest.

GlamFoxBeauty Lipglow peach

In het doosje zit, goed verpakt, de lipstick zelf. Ik zeg lipstick omdat dit lipproduct zo’n vorm heeft. Je kunt het misschien beter vergelijken met een lipgloss in vaste vorm. De lip glow zelf is zo goed als transparant. Maar wel mét bijzondere details erin. Zoals je op de foto’s hieronder kunt zien zitten er stukjes gouden foils in, en een bloemetje! Daar word ik wel blij van, zo’n mooi product!

GlamFoxBeauty Lipglow peach goud foil
GlamFoxBeauty Lipglow peach bloemetje

Ik zou hem bijna niet willen gebruiken vanwege die schoonheid, maar ik heb het natuurlijk toch gedaan!

Mijn ervaring

De GlamFox Lip Glow belooft je lippen te hydrateren en heeft een plumping effect. Daarnaast verandert de kleur afhankelijk van de temperatuur. Dat wilde ik natuurlijk uitproberen! Ik heb zowel op mijn arm als op mijn lippen geswatcht. Op de foto hieronder, op mijn arm, zie je links een swatch van ca. 5 minuten oud, en rechts een swatch die maximaal een halve minuut op mijn arm heeft gezeten.

GlamFoxBeauty Lipglow peach swatches

Het verschil in kleur is goed zichtbaar! De kleur wordt wat intenser naarmate hij warmer wordt. Nu nog het effect op mijn lippen zien!

GlamFoxBeauty Lipglow peach lipswatches

Op mijn lippen is het kleurverschil minder goed te zien. Wel zichtbaar is het verschil tussen wél en geen Lip Glow, maar het verschil tussen net aangebracht en 5 minuten later is er nauwelijks. Toch vind ik dat mijn lippen wel een mooie natuurlijke kleur krijgen, het is niet opvallend of overdreven. Het plumping effect heb ik niet waargenomen (dat hebben mijn lippen ook niet nodig, dus dat vind ik persoonlijk niet zo erg). Daarnaast voelden mijn lippen inderdaad verzorgd aan, iets wat ze goed kunnen gebruiken in deze herfstmaanden.

Meer informatie

In dit artikel liet ik je de GlamFox Fleurissant Lip Glow in Moonlight Flower zien. Naast deze variant zijn er nog 5 andere ‘kleuren’ beschikbaar. Ook bestaan er sinds 2018 Lip Glosses van dezelfde serie. Beide lijnen zijn te koop bij de Nederlandse webshop GlamFoxBeauty. De Lip Glows kosten € 14,95 per stuk.

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

4 thoughts on “Review: GlamFox Fleurissant Lip Glow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares