Review: HEMA nagellaksets voor de feestdagen

Een aantal weken geleden liet ik het uitgebreide HEMA assortiment voor de feestdagen zien, waar onder andere deze leuke nagellaksets deel van uitmaken. Ik had het geluk ze te mogen uitproberen en dat deed ik natuurlijk met veel liefde. Vandaag laat ik ze aan je zien, dus kijk snel verder!

HEMA nagellaksetjes kerst 2021

In ieder setje zitten twee nagellakjes, of eigenlijk één gekleurde Long Lasting nagellak en één Long Lasting top coat. Samen vormen die twee een prachtige combinatie voor aan de kerstdis. Of je geeft ze cadeau, dat kan natuurlijk ook. Aan de verpakkingen zit zelfs een lint om ze in de boom te kunnen hangen!

Voor het gehele HEMA Beauty assortiment voor de feestdagen volg je de link.

Informatie over nagellaksets HEMA kerstmis 2021

Op de achterkant van het doosje vind je alle informatie zoals de ingrediënten. De lakjes bevatten keratine op plantbasis en zijn verrijkt met rozenolie. De HEMA nagellakjes zijn vegan.

Set 1: Zwart met goud/roze glitter topcoat

Laten we beginnen met de eerste van de HEMA nagellaksets: de gekleurde lak is zwart, een gewaagde kleur. Maar met de juiste topcoat kan dit juist een feestelijke look geven.

HEMA nagellaksetje feestdagen zwart met gekleurde glitters

En dat zit in deze set wel goed. De top coat heeft glitters in twee maten (héle kleine en de grote die je goed ziet). En ook nog eens in twee kleuren: goud en roze. De Top Coat is trouwens weer net een andere dan Jolly Holly die ik in de HEMA nagellak adventskalender vond. De kleuren zijn hetzelfde, maar die glitters zijn een stuk kleiner.

Kwastje van HEMA nagellak

De kwastjes van de Long Lasting nagellakken zijn al lang niet meer zo smal als ze ooit waren, ik vind ze erg fijn om de nagellak mee aan te brengen.

De zwarte nagellak was vrijwel dekkend na twee lagen, voor de zekerheid heb ik nog een derde laag aangebracht. Met de glitter topcoat heb ik de nagels een feestelijke afwerking gegeven.

HEMA zwarte nagellak met gouden en roze glitters

Set 2: Donkerroze met gouden glitter topcoat

De tweede set bevat een prachtige donkerroze nagellak met hele kleine gouden shimmers erin. Daarnaast zit in de set een top coat met gouden glitters. Ook deze lijkt weer op een andere nagellak van HEMA: Merry Gold. Maar die heeft alleen kleine glittertjes. De top coat in deze set bevat kleine en grote glitters met af en toe ook een bronskleurig exemplaar ertussen.

Feestsetje nagellak donkerroze en gouden glitters

Mijn ervaring met HEMA nagellak werd ook bij deze set weer bevestigd: ze lakken fijn, dekken prima (de meeste kleuren in 2 laagjes) en blijven ook nog eens goed zitten op mijn nagels.

Nagellak met plant-based keratine en rozenolie in gebruik

Voor deze tweede set heb ik mijn nagels volledig gelakt met de donkerroze tint. Daarna heb ik de topcoat aangebracht op de nagel van mijn ringvinger. Een ‘klassieke nailart’ die ik vrij vaak op heb. Zo maak je jouw manicure vaak net wat interessanter.

Swatch HEMA kerstsetjes met nagellak donkeroze met glitters

Wat me overigens bij deze topcoat opviel was dat hij echt goed dekkend is, daar hou ik van! Vaak komen er bij zo’n glitterlak niet zoveel glitters op je nagels terecht als dat je in het potje ziet, maar bij deze HEMA top coat is goed gevuld zoals je kunt zien.

Meer informatie

De nagellak in dit artikel worden enkel als set verkocht. Je betaalt € 6 voor deze HEMA nagellaksets (per set van twee lakjes). Iedere set bevat één Long Lasting nagellak en één Long Lasting top coat. Alle lakjes zijn vegan, bevatten plant-based keratine en rozenolie.

Welke set zou jij graag willen vinden onder de kerstboom?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top