Review: Huda Beauty Mercury Retrogade

Het Mercury Retrogade van Huda Beauty wilde ik eigenlijk al sinds ik hem voor het eerst zag. Maar ja, het is niet het goedkoopste palette. Toen ik hem uiteindelijk ergens met korting kon kopen ging ik toch overstag. Kijk mee!

Huda Mercury Retrogade 2020

Dit is het eerste Huda-palette in mijn collectie. Ik had over het merk zelf al veel goede verhalen gehoord dus ik wilde het natuurlijk ook wel eens proberen! Alleen de verpakking al. Niet eens per se de bovenkant, maar vooral de binnenkant trok mijn aandacht. De kleuren, maar ook het doorzichtige vind ik erg mooi.

Huda Beauty Mercury Retrogade palette

Er zitten 18 kleuren in dit palette, waarvan de helft mat is. De andere pans varieren van subtiele shimmer tot intense duochrome glitter. Hele uiteenlopende kleuren, maar ook neutrale tinten waardoor je echt alle kanten op kan met dit palette.

Huda Beauty palette 2020 kleuren
Huda Beauty palette 2020 kleuren 2

Mercury Retrogade swatches

Tijd om de kleuren uit te proberen! De matte kleuren geven heel goed pigment af. De shimmer- en glitterkleuren zijn heel zacht. Ze geven ook véél kleur zoals je kunt zien op de swatchfoto’s hieronder. Al met al ben ik zeker niet ontevreden!

Huda Mercury Retrogade swatches close-up
Huda Beauty Mercury Retrogade swatches

Mercury Retrogade in gebruik

Goed pigment bij swatches is één ding, maar hoe de kleuren in gebruik zijn op je oogleden kan soms heel anders uitpakken. Gelukkig was dat niet het geval bij dit palette. De kleuren die ik gebruikt heb, zowel matte als shimmer, zijn ook op de oogleden intens. Daarbij zijn ze makkelijk te blenden en daardoor gemakkelijk in gebruik.

Huda Beauty Mercury Retrogade ooglook

Bij bovenstaande look wilde ik graag de kleuren in het palette uitproberen, dus het is een kleurrijke look geworden! Ik gebruikte hierbij de primer potion van Urban Decay, L’Oreal Paradise Extatic mascara, Catrice wimperlijm en nepwimpers van Action.

Meer informatie

Ik kocht het Huda Beauty Mercury Retrogade oogschaduwpalette bij The Beauty Editor. Hij kost normaal € 67, maar is nu in de aanbieding voor € 50! Geen idee hoe lang deze actie loopt, dus ik zou er snel gebruik van maken als je je oog hebt laten vallen op dit palette.

Dit artikel bevat geen gekregen producten.

Tags: ,

3 reacties op “Review: Huda Beauty Mercury Retrogade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *