Review: I ♡ Revolution Tasty Watermelon eyeliner

De Essence eyeliner die ik de laatste tijd gebruikte vond ik niet zo fijn. Of in ieder geval, de punt was niet dun genoeg voor me. Ik hou van een scherpe wing, dus toen ik deze I Heart Revolution Tasty Watermelon eyeliner zag, gooide ik hem meteen in mijn digitale winkelmandje. Kijk mee!

I heart Revolution Tasty Watermelon waterproof eyeliner

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een artikel schreef over een product van I Heart Revolution. De producten zien er altijd erg leuk en vrolijk uit, maar de kwaliteit is me in het verleden regelmatig tegengevallen. Daarom was het een beetje een gok met deze waterproof eyeliner, ik hoopte natuurlijk dat hij zou bevallen!

Ingredienten I Heart Revolution Watermelon eyeliner

Vóór de tegenvallende Essence eyeliner heb ik een tijdje de Benefit Roller Liner (mini) gebruikt uit de Benefit adventskalender 2020. Deze punt is heel dun en fijn, maar ik vind ze best prijzig. Dus ging ik op zoek naar een wat meer budgetproof variant. Ik zag de Tasty Watermelon waterproof eyeliner van I Heart Revolution en was door de verpakking al verkocht. Zó vrolijk! In deze grijze dagen kon ik wel wat extra vrolijkheid gebruiken, dus besloot ik hem te kopen.

I Heart Revolution Watermelon eyeliner

Gelukkig is niet alleen de verpakking vrolijk, maar ook de liner zelf is gehuld in afbeeldingen van stukjes watermeloen. De punt leek op de foto’s al erg dun en ik was dan ook blij om te zien dat hij dat in het echt ook is!

Vilten dunne punt Revolution watermelon eyeliner

Het is een vilten punt die vrij flexibel is. Om hele dunne lijnen te zetten moet je dus weinig druk uitoefenen, voor dikkere lijnen kun je wat harder op de huid drukken.

Ik probeerde het eerst even uit op mijn hand!

Tekening swatch met Revolution zwarte eyeliner

Hij is in ieder geval diepzwart en droogt mat op. Daarbij loopt hij niet uit op de huid, nog een pluspunt!

Ook op mijn oogleden werkt hij fijn. Het is wel even goed opletten hoeveel druk je uitoefent op de punt, anders krijg je al snel een te dikke lijn.

Watermeloen watermelon eyelook

Van het waterproof-gedeelte van deze I Heart Revolution Tasty Watermelon eyeliner ben ik niet helemaal overtuigd. Hij blijft netjes de hele dag op zijn plek, maar laat zich ’s avonds wel erg gemakkelijk verwijderen. Voor mij niet echt een probleem, ik kocht hem namelijk niet om zijn waterproof-kwaliteiten.

Dunne lijnen kunnen zetten was wél een vereiste en dat lukt prima met deze I Heart Revolution eyeliner. Voor een wing is het dan ook een prima aankoop! Wel moet ik erbij vermelden dat als je wat meer lijnen wil zetten dan één wing (zoals bij de Halloween-look hieronder), de punt toch al snel wat uitdroogt en dan niet meer fijn werkt. Nadat hij dan weer even (ondersteboven) heeft gerust, kun je weer verder. Maar dat is natuurlijk niet zo handig.

Halloween look met spinneweb

Meer informatie

Ook benieuwd geworden naar dit vrolijke exemplaar? Je koopt de I Heart Revolution Tasty Watermelon waterproof eyeliner voor € 5,95 bij Boozyshop. Je kunt hem ook rechtstreeks via de Revolution Beauty website kopen voor € 5,99. De eyeliner is cruelty-free en vegan.

Gebruik jij graag dit soort eyeliner?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top