Review: I’m From Honey Mask

Al een tijdje wilde ik een gezichtsmasker met honing uitproberen. Het klinkt misschien wat raar, maar het leek me zo lekker! Toen ik een paar dingen mocht uitkiezen bij Little Wonderland, was mijn keuze dan ook zo gemaakt. Lees in dit artikel alles over het Honey Mask van I’m From!

I'm From Honey Mask gezichtsmasker Korean

Eerder probeerde ik al wat Koreaanse skincare producten dus ik heb een beetje ervaring. Sommige bevielen goed, andere wat minder, maar ik wilde er in ieder geval meer proberen! Het honingmasker biedt diepe hydratatie en voedt de huid. Daarnaast wordt de huid soepel gemaakt en verwijdert hij zogenaamde whiteheads. Door de exfoliërende werking ontstaat een frisse teint in je gezicht.

I’m From Honey Mask

I’m From is een merk wat transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Daarom vindt je op elke verpakking alle ingredienten én de herkomst van het hoofdbestanddeel. Alle producten van I’m From worden in Korea gemaakt. Het honingmasker is één van de populairste artikelen uit de collectie dus ik was erg benieuwd!

I'm From verpakking honingmasker

Je kunt merken dat de verpakking met veel zorg is gemaakt. Het doosje is stevig, bevat veel informatie en geeft een luxe gevoel. Nadeel is dat niet alle informatie er ook in het Engels op staat, dus ik weet niet van alles wat het precies betekent. Maar de gebruiksaanwijzing en ingrediënten staan wel in het Engels. Daarnaast staat ook op de Little Wonderland webshop de nodige informatie. De 38,7% staat trouwens voor de hoeveelheid natuurlijke honing in dit masker, die afkomstig is van Mountain Jiri.

I'm From Honey Mask gezichtsmasker honing

De pot zelf is heel basic van glas met een zwarte plastic dop. Het label is duidelijk en helemaal in stijl met de rest van de verpakking. In het doosje zat overigens ook zo’n gebogen plastic applicator om het masker uit de verpakking te ‘scheppen’.

Als je de dop van de pot draait zie je dat er ook nog eens netjes een dekseltje op de pot zit, zodat het masker niet kan lekken. Overal is aan gedacht!

I'm From Honey Mask gesealed
Meer lezen over producten van I'm From? Bekijk dan ook eens dit artikel: I’m From Rice Serum & Cream || Review.

Het masker in gebruik

Het masker heeft niet echt een uitgesproken geur. Ik ruik wel iets, maar kan het niet goed duiden. Hij ruikt niet overduidelijk naar honing.

I'm From Honey Mask textuur

Ik heb het masker aangebracht met een klein kwastje, dat vind ik zelf het fijnst werken. Zo kun je het masker goed verdelen en het voelt fijn op de huid. De substantie is een beetje gel-achtig waardoor je het gemakkelijk kunt aanbrengen.

Het I’m From Honey Mask voel je niet zitten op je huid. Ik had het masker aangebracht en was nog wat foto’s aan het maken. Iedere keer vond ik het raar dat er wat van het masker aan mijn vingers zat als ik mijn gezicht had aangeraakt!

I'm From Honey Mask aangebracht op gezicht

Het afwassen van het honingmasker ging ook zonder problemen. Mijn huid voelde erna aan als een perzikje, lekker zacht. Ik heb niets van de exfoliërende werking gemerkt, maar mijn huid zag er wel lekker fris uit na het masker! Ik ga deze zeker vaker gebruiken, ik vind hem heel fijn in gebruik en met een goed zacht huidje als resultaat!

Over Little Wonderland

Little Wonderland is een Nederlandse webshop met Koreaanse huidverzorging en cosmetica. De shop is in 2016 opgericht en verovert langzaam maar zeker de markt. Vanuit Arnhem verzenden ze pakketjes met K-beauty naar heel Europa. Inmiddels kun je ze bezoeken in hun winkel in Utrecht.

Het Honey Mask bestel je voor € 34,45 bij Little Wonderland. Je krijgt hiervoor een pot met 120 gram die ik inmiddels met plezier opmaakte!

Gebruik jij graag dit soort gezichtsmaskers?

— Meer lezen over gezichtsmaskers? Via voorgaande link vind je alle artikelen in deze categorie!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

2 reacties op “Review: I’m From Honey Mask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top