Review: INGLOT LAB Soft & Smooth Face Cleanser

Ik kende INGLOT vooral van de make-up, maar wist je dat het merk ook een speciale collectie skincare heeft? Onder de naam INGLOT LAB worden professionele huidverzorgingsproducten voor iedere huid uitgebracht. In dit artikel lees je over de INGLOT LAB Soft & Smooth Face Cleanser, dus kijk snel verder!

INGLOT LAB Soft & Smooth Face Cleanser

Na het verwijderen van mijn make-up gebruik ik graag een face cleanser om de laatste make-up resten te verwijderen en mijn gezicht te reinigen. Het fijnste vind ik reinigers die een beetje schuimen, een fijne subtiele geur hebben (of geen geur) en mijn gezicht netjes gereinigd en niet trekkend achterlaten. Ik was dan ook erg benieuwd of deze INGLOT cleanser aan die eisen kon voldoen!

De INGLOT LAB Soft & Smooth Face Cleanser zit in een witte pompflacon. Aan de voorkant is meteen duidelijk met welk product je te maken hebt. Aan de achterkant kun je meer lezen over het gebruiksadvies en de ingrediënten.

Ingrediënten INGLOT LAB gezichtsreiniger

Deze cleanser is erg mild en daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid. Je kunt hem ’s ochtends en ’s avonds gebruiken. Bij regelmatig gebruik zou hij ook overtollig talg verwijderen. Daarbij zijn kombucha en gingko biloba extract toegevoegd om de stevigheid en elasticiteit van je huid te verbeteren.

De INGLOT LAB Soft & Smooth Face Cleanser in gebruik

Genoeg theorie over de gezichtsreiniger, tijd om hem uit te proberen! De pompflacon vind ik in ieder geval al een pré. De meeste cleansers hebben dat tegenwoordig, het is erg handig om op die manier de reiniger uit de fles te krijgen. Ook als je bijvoorbeeld onder de douche staat met natte handen.

De INGLOT cleanser heeft de textuur van een dunne gel en heeft geen kleur. Wel een subtiele geur. Ik kan hem niet thuisbrengen, maar het is een zachte, warme geur die past bij een huidverzorgingsproduct.

Textuur INGLOT LAB face cleanser

Ik breng één pompje aan op een nat reinigingsdoekje en wanneer ik het dan verdeel over het doekje door hem tegen elkaar te wrijven ontstaat er vrij gemakkelijk wat schuim. Nadeel is dat één pompje eigenlijk teveel is voor mijn gezicht. Dus ik probeer nu steeds een half pompje en dat is voldoende.

Vervolgens ga ik met het doekje met cleanser over mijn al vochtige gezicht en verwijder zo de make-up resten van mijn huid. Even afspoelen met water en klaar!

Na gebruik voelt mijn huid schoon aan en heb ik geen trekkend gevoel. Dat kan ook kloppen, want de reiniger zou hydraterend zijn. Zoals ik eerder al zei zit het ook met de geur wel goed, dus deze INGLOT LAB face cleanser krijgt zeker een voldoende!

Meer informatie

Zelf ook de INGLOT LAB Soft & Smooth Face Cleanser proberen? Je koopt hem via INGLOT.nl voor € 16,99. Gebruik code THENEXTG1RL voor 20% korting! De flacon bevat 145 ml. INGLOT is een cruelty-free merk. Veel producten zijn tevens vegan, deze gezichtsreiniger helaas niet volledig.

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top