Review Jumiso All Day Vitamin skincare

Het is alweer een maand geleden dat ik een heel leuk pakketje ontving met Koreaanse skincare van Jumiso. Het bevatte een gezichtsreiniger, serum en gezichtsmasker. De afgelopen weken heb ik deze drie producten natuurlijk uitgebreid getest en vandaag kun je er hier alles over lezen!

All day vitamin productlijn Korean beauty Jumiso

De Jumiso skincare producten in de All Day Vitamin lijn zijn de volgende:

  • Nourishing & Recharging wash-off mask
  • Brightening & Balancing facial serum
  • Clean & Mild facial cleanser

Alle producten zitten in een oranje verpakking (of met oranje accenten) waardoor het een vrolijk geheel is en ze heel herkenbaar zijn. Ook doet het me denken aan sinaasappels en vitaminen. Die eerste heb ik niet meteen terug kunnen vinden in de ingrediëntenlijstjes, maar deze producten bevatten zeker vitamines!

All day vitamin productlijn Korean beauty

Hieronder zal ik de producten per stuk bespreken en natuurlijk laten zien!

Nourishing & Recharging wash-off mask

Laten we beginnen met het gezichtsmasker. Deze is verpakt in een fel oranje doosje versierd met lachende gezichtjes en de lijfspreuk van Jumiso (Make You Smile). Als je het deksel opent zie je meteen waar die lijfspreuk vandaan komt. Het blijkt zo ongeveer de letterlijke vertaling te zijn vanuit het Koreaans!

Jumiso betekenis Koreaans

Het doosje zelf bevat informatie in zowel het Koreaans als in het Engels. De ingredienten en gebruiksadviezen staan in beide talen. De beloftes van dit masker vind je zelfs in vier talen!

Ingredienten gezichtsmasker Jumiso All Day Vitamin

het masker zelf zit in een degelijke glazen pot met witte deksel. De pot zelf bevat verder weinig informatie, daarvoor kun je het beste het doosje bewaren. Wanneer je het deksel opendraait, zie je dat het masker goed beschermd zit onder een afdeklaagje die tevens een klein plastic spateltje bevat.

Nourishing & Recharging gezichtsmasker k-beauty
Koreaans gezichtsmasker verzorgend

Het Jumiso gezichtsmasker in gebruik

Wanneer je de pot opendraait komt een frisse citrusgeur je tegemoet. Niet gek, want dit masker bevat o.a. stukjes citroenschil waar een heleboel vitaminen in zitten. De schil zie je ook in de structuur van het masker terug. De rest van het masker heeft een gel-achtige structuur met een licht gele kleur.

Nourishing & Recharging gezichtsmasker Jumiso textuur
Nourishing & Recharging gezichtsmasker Jumiso swatch

Ik gebruik het masker nu ca. 1 -2 keer per week. Het voelt licht en fris op de huid, ik vergeet regelmatig dat ik een masker op heb. Na 10 tot 15 minuten kun je het masker verwijderen met lauwwarm water. Na gebruik is mijn huidje weer heerlijk zacht en gevoed. Het masker zou ‘nourishing & recharging‘ zijn en zo voelt het ook aan. Wat mij betreft een aanrader dus!

Nourishing & Recharging gezichtsmasker aangebracht

Brightening & Balancing facial serum

Het tweede item in deze Jumiso skincare lijn is een gezichtsserum. Mijn huid kan af en toe wel wat ‘brightening’ gebruiken, dus ik was erg benieuwd naar dit serum. Ook zag ik dat hij niacinamide bevat, wat me eerder al beviel in het Revolution Skincare serum en The Ordinary serum. Het doosje van dit serum is eigenlijk hetzelfde als die van het masker, met andere tekst en een ander formaat uiteraard.

Beschrijving en ingredienten gezichtsserum k-beauty

Ook hier is weer de ingrediëntenlijst aanwezig in het Engels (en Koreaans). Het hoofdingrediënt is extract van de vrucht van de duindoorn. Ik heb me laten vertellen dat die besjes veel vitamine C bevatten en daarnaast een aantal B-vitaminen, vitamine E en nog wat andere goede stoffen. Dit serum is vegan.

Jumiso brightening balancing serum

Het serum zelf zit in een glazen flesje met een pipetje om het serum hygiënisch aan te kunnen brengen. Aangeraden wordt om het serum twee keer per dag te gebruiken (na reiniging en gebruik van een toner). Je kunt met 3 tot 4 druppels je gehele gezicht bedekken.

Mijn ervaring met het Jumiso serum

Het serum is vrij vloeibaar en is daardoor ook goed te verdelen over je gezicht. Hij ruikt weer anders dan het masker, maar zeker net zo fris. Overigens verdwijnt de geur als het serum eenmaal is ingetrokken.

Jumiso brightening balancing serum textuur

Ik gebruik het serum nu ruim vier weken twee keer per dag. Het flesje is ongeveer half leeg, dus ik gok dat ik er zo’n twee maanden mee kan doen. De eerste werken merkte ik weinig verschil aan mijn huid. De laatste week, denk ik, heb ik wel het idee dat mijn huid er wat frisser uit ziet. Maar wat ik ook zie zijn kleine ontstekingen op mijn neus en, in mindere mate, op mijn kin. Ik vermoed dat dit serum daar debet aan is, maar ik kan het natuurlijk niet met zekerheid zeggen. Het serum ga ik de komende tijd niet op mijn neus en kin aanbrengen om zo te kijken of de kleine puistjes niet meer terugkomen.

Uiteraard betekent dit niet dat het serum voor jou hetzelfde effect zal hebben. Iedere huid heeft immers andere behoeftes!

Clean & Mild Facial Cleanser

De gezichtsreiniger van Jumiso zit in een grote witte tube met oranje accenten. Op de voorkant een speelse afbeelding en alles is in dezelfde stijl als de andere verpakkingen. Op de achterkant vind je de benodigde informatie over de cleanser zoals de ingrediënten en het vegan-icoon.

Jumiso All Day Vitamin gezichtsreiniger tube
Jumiso All Day Vitamin gezichtsreiniger achterkant

De tube zelf is netjes gesealed als hij nieuw is. Je draait de dop eraf om het folietje eraf te kunnen halen. Daarna is de tube klaar voor gebruik! Zodra je de tube opent komt er weer een zelfde frisse geur je tegemoet. Ik associeer het met citrus en dat kan wel kloppen want in de ingrediëntenlijst vind ik grapefruit en limonene terug. Limonene (wat een citrusachtige geur heeft) zou trouwens een rustgevende werking hebben, is dat even mooi meegenomen!

All Day Vitamin facial cleanser seal k-beauty
All Day Vitamin facial cleanser opening tube

De Jumiso facial cleanser in gebruik

De cleanser zelf heeft een bijna gel-achtige substantie en ziet er troebel uit. De tube laat zich gemakkelijk indrukken, wat het gebruik gemakkelijk maakt. Ik gebruik hem in combinatie met water en mijn Foreo Luna Play. Hij schuimt niet erg hard, maar in combinatie met water wordt hij wel zichtbaar op de huid.

All Day Vitamin facial cleanser textuur
Jumiso All Day Vitamin facial cleanser aangebracht

Na gebruik maak ik mijn water en een Hema reinigingsdoekje mijn gezicht verder schoon. Mijn huid voelt na gebruik altijd heerlijk fris en schoon aan, dus ik ben erg tevreden over deze Jumiso gezichtsreiniger. Hij doet wat hij moet doen!

Meer informatie

Deze All Day Vitamin skincare producten van Jumiso zijn te koop bij Korean Skincare. Deze webshop verkoopt allerlei skincare van Koreaanse merken, dus ga er zeker even kijken als je daarin geïnteresseerd bent! Het Jumiso gezichtsmasker kost € 25,95 (100 ml), het serum kost € 18,95 (30 ml) en de gezichtsreiniger haal je voor € 12,95 (150 ml) in huis.

En nog wat leuks: op alle producten van Jumiso krijg je maar liefst 20% korting met code: ‘THENEXTG1RL‘! Zo kun je een stuk voordeliger deze (en andere Jumiso skincare producten) uitproberen.

Gebruik jij wel eens Koreaanse producten voor je huid?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

4 reacties op “Review Jumiso All Day Vitamin skincare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top