Review: Kneipp Mindful Skin producten

De afgelopen heb ik de nieuwe Kneipp Mindful Skin producten uitgeprobeerd: de Reviving Eye cream en het Boosting Vitamin Serum. Ze zouden je vermoeide huid een oppepper moeten geven. Maar bieden ze naast hun heerlijke geur nog meer voordelen? Je leest het in dit artikel!

Kneipp Mindful Skin producten

De Kneipp Mindful Skin collectie bestaat uit drie soorten producten. Eén ervan bevat deze twee producten met activerend schisandra. Via de link lees je meer over de gehele Mindful Skin collectie.

Het extract van de shisandra-plant stimuleert de huidcellen. Je huideigen processen worden geactiveerd waardoor de doorbloeding van je huid verbetert. Hierdoor krijg je een energieke uitstraling en is een vermoeide huid verleden tijd! Ik was dan ook erg benieuwd of dit zou werken en was blij dat ik deze twee producten kon uitproberen.

De Mindful Skin verpakkingen

De verpakkingen zien er strak en ‘clean’ uit. De producten met schisandra hebben een rood accent, namelijk de afbeelding van de schisandra-besjes. Wat verder meteen opvalt zijn de ‘golven’ die boven de verpakking uitsteken. Dit is een los kaartje om je bewust te maken van het Ocean-Waste initiatief. Via de link lees je er alles over! Het komt er in ieder geval op neer dat Kneipp hun plastic verpakkingen maakt met gerecycled plastic uit de oceanen en andere wateren. ‘Kneipp zegt nee tegen plastic in zee’, ik kan het er alleen maar mee eens zijn!

Clean up the ocean - recycle plastic

Het gaat dan om de plastic verpakkingen, de doosjes zijn van karton. Hierop vind je alle informatie en ingrediënten in een aantal talen. Ook het ‘Vegan’-label prijkt trots op de achterkant.

Informatie mindful skin producten

Nadat ik de doosjes openmaakte zag ik de twee flacons. Ze zijn bijna hetzelfde! Ik moet zeggen dat ik ze iets vrolijker had verwacht, ze neigen zelfs een beetje naar saai wat mij betreft. Maar goed, functioneel zijn ze zeker en het gaat natuurlijk vooral om de inhoud! Op de achterkant vind je nogmaals informatie over de producten zelf

Kneipp Mindful Skin oogcreme en serum
Verpakkingen Kneipp oogcreme en serum

Zowel de oogcrème als het serum komt in een pompflacon. Erg handig, als je het mij vraagt! Het enige nadelige wat ik gemerkt heb is dat een vol pompje oogcrème érg veel is. Ik gebruik meestal een half pompje en dan heb ik ruim voldoende. Afgezien daarvan is het een erg hygiënische manier om de crèmes uit de verpakking te krijgen, daar ben ik blij mee.

Kneipp face care met schizandra

Kneipp Mindful Skin Reviving Eye cream

In de eerste alinea zei ik het al: zowel de eye cream als het serum ruiken heerlijk! Ze hebben dezelfde geur. In het persbericht werd gesproken over een citrusgeur. Ik ruik toch wat meer fruitigs erin, maar het is zeker een frisse geur. De geur blijft na het aanbrengen niet echt hangen, wat ook prima is.

De oogcrème is vrij dun, maar daardoor ook goed te verdelen op de gevoelige huid onder je ogen. Ik druk het zachtjes in de huid en het wordt dan ook snel opgenomen. Of het komt door de klopjes op de huid of de oogcrème, ik krijg er wel altijd een oppepper van!

Textuur Kneipp Mindful Skin producten

Kneipp Mindful Skin Boosting Vitamin Serum

Het serum heeft een nog dunnere textuur, zoals je hierboven ziet druppelde het zo van mijn hand. Ik had eigenlijk een meer transparant serum verwacht, dus de witte kleur was een verrassing. Door de dunne textuur laat hij zich goed over de huid verdelen, net als andere serums die ik heb geprobeerd. Hij trekt snel in en is niet plakkerig. En had ik al verteld dat hij heerlijk ruikt?

Meer informatie

Deze vegan Mindful Skin producten van Kneipp koop je bij de drogisterij bij jou in de buurt of natuurlijk via Kneipp.nl. Online vind je ze onder andere bij Plein.nlKruidvat, Etos, Wehkamp en Holland & Barrett. Voor de oogcrème betaal je € 16,99 (15 ml), het serum kost € 19,99 (30 ml). Momenteel krijg je via de Kneipp webshop 30% korting!

Meer lezen over de Mindful Skin lijn? Bekijk dan dit artikel: Review: Kneipp Mindful Skin Moisturizing 24h Cream!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

banner Wehkamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top