Review: Kneipp Sheet Mask

Twee weken geleden schreef ik al over de Kneipp sheet maskers die het merk in drie varianten op de markt bracht. Ze klonken heerlijk dus ik was blij dat ik ze mocht uitproberen. Vandaag lees je in dit artikel alles over mijn ervaringen met de sheetmaskers!

Kneipp sheetmaskers

Er zijn drie Kneipp Sheet Masks uitgebracht: Hydro Kick, Detox Care en Chill Out. In mijn vorige artikel lees je alles over de voordelen die elk masker heeft. Ik besloot als eerste voor Chill Out te gaan. Ik had een drukke week achter de rug met thuiswerken, kinderen die thuis schoolwerk moeten maken (en vermaakt moeten worden) en daarbij moest ik ook nog eens een paar keer met mijn moeder naar het oogziekenhuis. Tijd om even wat me time te pakken met een sheetmasker dus!

Kneipp Chill Out Sheet Mask

Het Chill Out masker bevat patchoulieolie en hennepzaadextracten waardoor het voor een gekalmeerde en ontspannen huid zorgt. Ik ben meestal geen fan van patchoulie, dat ruikt heel zwaar ofzo. Maar dat heb ik bij dit masker niet ervaren, het heeft een soort zoete geur.

Kneipp sheetmasker Chill out voorkant

Op de achterkant van de verpakking staat het gebruiksadvies, de ingrediënten en andere nuttige informatie over het masker en Kneipp. Zo is te lezen dat je het masker 10-15 minuten in laat trekken op je huid en het vervolgens kunt verwijderen. Het overgebleven serum kun je in de huid masseren of evt. verwijderen met een wattenschijfje.

Kneipp sheetmasker Chill out achterkant

Zoals bij de meeste sheetmaskers scheur je de verpakking aan de bovenkant open en kun je vervolgens het masker eruit halen. Het is altijd even goed kijken hoe je het masker moet uitvouwen en dan kun je hem op je gezicht plaatsen.

Op de pasvorm heb ik weinig aan te merken. Rond de ogen past hij heel goed. Het enige is dat het stuk tussen neus en lippen misschien wat te breed voor me is, hij gleed soms een beetje naar beneden wat niet zo fijn was.

Kneipp sheetmasker Chill Out pasvorm

Over het algemeen bleef het masker goed zitten en voelde het fijn aan. Een kwartier vind ik meestal lang genoeg voor zo’n masker, dan wil ik mijn gezicht weer ‘vrij’ hebben. Dat is met dit sheetmask geen probleem, want de aanbevolen tijd is 10-15 minuten. Na het verwijderen heb ik de overgebleven lotion in mijn gezicht gedept. Mijn huid voelde heerlijk zacht aan.

Meer informatie

De Kneipp Sheet Masks zijn vanaf half april verkrijgbaar bij de Kneipp verkooppunten zoals Plein.nlKruidvat, Wehkamp, Etos en Holland & Barrett. Ook kun je ze al bestellen in de Kneipp webshop! De sheetmaskers kosten € 3,99 per stuk en ze zijn er in drie varianten.

Gebruik jij vaak sheetmaskers of ga je liever voor reguliere huidmaskers?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

banner Wehkamp

3 reacties op “Review: Kneipp Sheet Mask

  1. Dat niet blijven zitten is heel herkenbaar 🤭 bij mij passen sheets ook niet altijd even goed😂

    Klinkt als een heel fijn masker😄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top