Review: Kruidvat Arch Perfector

Het is alweer een maand geleden dat Kruidvat haar eigen make-up items lanceerde. Na een ruime testperiode is het vandaag tijd voor een artikel over de Kruidvat Arch Perfector!

Kruidvat Arch Perfector wenkbrauwpencil

De Arch Perfector is een zogenaamde ‘Eyebrow Micro Pen‘. De applicator bestaat uit drie kleine puntjes, waarmee je dunne lijntjes kunt zetten. Deze lijken op haartjes waardoor je een natuurlijk effect kunt bereiken. Ik wilde al langer zo’n product proberen, maar het was er nog niet van gekomen. Daarom bestelde ik deze van Kruidvat!

Kruidvat eyebrow pencil punt

Eerste indruk

De verpakking van dit wenkbrauwpencil is strak vormgegeven, geheel in stijl met de andere producten van de Kruidvat-lijn. De kleur van de huls komt overeen met de kleur die het pencil afgeeft. Ik koos voor de lichtste kleur: 010 Deep Taupe. Dit was een gok, want ik had ze niet eerst uitgeprobeerd. Maar omdat dit de lichtste was, durfde ik die gok wel te wagen.

Bij de swatches bleek de kleur goed overeen te komen met mijn eigen haarkleur. Wat dat betreft dus een match! Wat me verder opviel was dat de kleur wel in de randjes van mijn huid loopt als er wat meer inkt (?) tegelijk uitkomt. De dunne lijntjes blijven wel netjes op hun plek. Die zijn overigens ook mooi dun, dus dit zou kunnen werken.

Kruidvat arch perfector 010 Deep Taupe swatch

De Arch Perfector in gebruik

Het pencil ligt fijn in de hand waardoor het ook gemakkelijk in gebruik is. Ik begon met het zetten van lijntjes in mijn wenkbrauwen en merkte dat ALS de lijntjes er kwamen, ze heel fijn waren en dus inderdaad op haartjes leken. Maar al snel merkte ik dat er geen kleur meer uit de puntjes kwam. Ik begon meer te vegen met het pencil dan streepjes te zetten. Uit de basis van de punt kwam namelijk nog welk kleur, maar uit de drie puntjes niet meer.

Bij onderstaande look heb ik de Kruidvat Arch Perfector gebruikt. Je ziet eigenlijk gewoon een zweem aan kleur, geen individuele lijntjes. Als hij eenmaal op je wenkbrauwen zit, blijft de kleur goed behouden. De kleur Deep Taupe vind ik goed passend maar het pencil is in gebruik uiteindelijk niet fijn. Ik denk dan ook dat ik hem niet vaak zal gebruiken.

Kruidvat arch perfector wenkbrauw Taupe

Meer informatie

De Kruidvat Arch Perfector is er in drie tinten. Ik kocht 010 Deep Taupe. Daarnaast zijn de kleuren 020 Warm Brown en 030 Dark Brown verkrijgbaar. Dit wenkbrauwpencil is uiteraard verkrijgbaar bij Kruidvat, je betaalt er € 3,49 voor.

— Meer lezen over Kruidvat make-up? Bekijk hier het artikel over de Kruidvat oogschaduwpaletten of de Kruidvat Velvet Glow blush! En meer over wenkbrauwproducten lees je hier: Review: NYX Micro Brow Pencil in Taupe, Essence wenkbrauwproducten 2020 getest, Review: Makeup Obsession So Fine brow pencil. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

4 reacties op “Review: Kruidvat Arch Perfector

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top