Review: Kruidvat High Gloss nagellak

Een jaar geleden stuntte Kruidvat met de lancering haar eigen make-up lijn. Sinds een aantal maanden hebben ze Kruidvat High Gloss nagellak toegevoegd aan het assortiment. De nagellak is vegan, bestaat voor 77% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is beschikbaar in negen kleuren. Ik probeerde ze uit, kijk snel verder!

Kruidvat High Gloss vegan nagellak

Kruidvat koos voor deze lancering voor negen tinten die niet heel uitgesproken zijn, maar toch een vrolijk geheel vormen. Je kunt kiezen uit diverse nude- en rozetinten. De collectie wordt gecompleteerd door een groene, blauwe en zwarte nagellak. Hieronder zie je ze allemaal bij elkaar.

Kruidvat High Gloss Nail color kleuren

Het zijn de volgende kleuren:

  • 020 – vanilla sorbet
  • 060 – timeless nude
  • 070 – sweet ’n shy
  • 160 – red fury
  • 180 – spring papaya
  • 190 – pink peacock
  • 200 – palm leaves
  • 230 – marine girl
  • 240 – black hero

Zoals je op de eerste foto kunt zien koos ik voor de groene, 200 – Palm Leaves, en een nudetint: 060 Timeless Nude. Die laatste heeft in het echt een andere ondertoon dan op bovenstaande persfoto.

200 Palm Leaves 060 Timeless Nude nail color

De nagellak zit in een vierkant, glazen flesje met plastic dop. De stijl en kleur komt overeen met de make-up, zoals de Kruidvat oogschaduwpaletten. De flesjes bevatten 10 ml nagellak en op de verpakking vindt je de kleurnaam, ingrediënten en andere informatie.

Kruidvat Timeless Nude nagellak

Laten we beginnen met Timeless Nude. Ik draag regelmatig een nudetint omdat dit eigenlijk overal bij past. Ook is het een goede basis voor nailart, nagelstickertjes of andere versieringen.

Breed nagellakborsteltje van Kruidvat

De applicators van de Kruidvat nagellak zijn breed, wat ik erg fijn vind. Met twee stroken heb je je hele nagel bedekt. Daarnaast werd ik blij verrast door de dekking van Timeless Nude: de eerste laag vond ik nét niet dekkend genoeg, dus heb ik er nog een dunne laag over aan gebracht. Met twee lagen is deze lak helemaal dekkend. De laagjes drogen snel waardoor je hem vlug kunt aanbrengen. Dit is dan ook aan te raden, je kunt na een minuutje nog even een ’touch-up’ doen. Dan kun je beter wachten tot de eerste laag helemaal droog is en het corrigeren met de volgende laag.

Swatch Kruidvat nagellak Timeless Nude

De kleur vind ik echt prachtig. Hij heeft een wat koele, roze ondertoon en is niet te opvallend.

Kruidvat Palm Leaves nagellak

Met Palm Leaves ga je voor een wat meer uitgesproken look, maar toch blijft het veilig. Het is groen, maar niet heel fel. Hij neigt een beetje naar een pastel tint. Ook deze Kruidvat nagellak heeft weer een fijne brede borstel om hem aan te brengen.

High Gloss vegan nagellak groen en nude

Qua dekking komt Palm Leaves overeen met Timeless Nude: volledig dekkend in twee laagjes, waarbij één laagje net niet dekkend genoeg was naar mijn zin.

Swatch Kruidvat nagellak Palm Leaves

Ik had het niet meteen verwacht, maar ik vind dit echt een prachtige kleur. Omdat hij vrij licht is, vind ik hem ook prima passen bij de zomer. Combineer je hem met bijvoorbeeld bruintinten dan is hij goed passend bij de herfst, met bijvoorbeeld wit en geel zie ik hem voor me in de lente. Ook lijkt het me mooi om hem met goud te combineren. Kortom, je kunt alle kanten op met dit groene tintje!

Conclusies

Al met al ben ik blij verrast door deze Kruidvat High Gloss nagellak. De kleuren zien er mooi uit op de nagels, de laagjes drogen snel en ze hebben een goede dekking. Door dit laatste kun je ze ook goed gebruiken voor nailart. Hieronder een simpele nailart waarin je de combinatie van de twee kleuren ziet.

Simpele nailart met Kruidvat vegan nagellak

Op de wijsvinger heb ik een matte topcoat aangebracht wat weer net een ander effect geeft. Uiteraard duurt het wel even voor de nagellak helemaal stootvast is. Met iedere lak vind ik net gelakte nagels kwetsbaar, dus ik raad sowieso aan om er dan voorzichtig mee te zijn. Ik was niet over alle Kruidvat make-up te spreken (linkjes vind je onderaan dit artikel), maar door deze nagellak wordt mijn beeld weer wat positiever!

Meer informatie

Je vindt deze nagellak bij de Kruidvat filialen in jouw buurt of natuurlijk op Kruidvat.nl. De flesjes bevatten 10 ml en daarvoor betaal je € 3,49. Ze zijn vegan en de ingrediënten zijn voor 77% van natuurlijke oorsprong. Je kunt momenteel kiezen uit negen verschillende kleurtjes.

Heb jij de Kruidvat High Gloss Nail Colors al gespot of geprobeerd?

Lees meer over de Kruidvat beautylijn via deze linkjes:

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top