Review: Kruidvat Lash Define mascara

Een paar maanden geleden kwam Kruidvat met haar eigen make-up lijn waaronder deze Lash Define mascara. In dit artikel lees je wat ik ervan vind!

Kruidvat Lash Define Skinny Mascara verpakking

De mascara komt in een redelijk strakke verpakking, geheel in lijn met de overige producten uit de Kruidvat make-upcollectie. Het is een ‘slanke’ huls, met een lange dop. Het lijkt qua formaat wat op een liquid eyeliner. Ik moet eerlijk zeggen dat ik al een paar keer de onderkant eraf draaide met het idee dat ik de kant van het borsteltje vast had omdat die dop zo lang is.

De applicator is al net zo ‘slank’ als de huls. Het borsteltje is heel dun met fijne haartjes. Dit is ook waar Kruidvat zich op richt met die product. Een klein borsteltje wat goed bij de kleine haartjes in de hoekjes kan. En uiteraard ook goed te gebruiken voor de onderste wimperharen.

Kruidvat Lash Define Skinny Mascara borsteltje

Mijn ervaring met de Kruidvat Lash Define skinny mascara

Juist het pluspunt van deze mascara is dat hij een kleine applicator heeft. Ja, het was wennen, maar hij grijpt de haartjes heel goed vast en pakt daardoor alles mee. Hij geeft een subtiele look en is perfect voor elke dag, of voor een no-makeup makeuplook. Ben je op zoek naar een mascara die je veel volume, lengte en donkere wimpers geeft? Dan kun je deze beter overslaan.

De mascara droogt vrij snel en blijft vervolgens netjes de hele dag zitten. In de look hieronder heb ik één laag van de mascara gebruikt. Hier zie je dat het een subtiele verandering geeft. Wil je iets meer lengte dan kun je altijd meerdere laagjes aanbrengen.

Vooral voor de onderste wimperharen vind ik dit een fijne mascara. Ik zal hem voornamelijk daarvoor gaan gebruiken.

Kruidvat Lash Define Skinny Mascara ooglook

De ooglook heb ik gemaakt met het I Heart Revolution Mermaid’s Heart palette.

Meer informatie

De Kruidvat Lash Define Skinny Mascara kost € 2,99 en is uiteraard verkrijgbaar bij Kruidvat (zowel in de winkels als online). Deze mascara is niet waterproof. Wel zijn alle Kruidvat make-up producten vegan en cruelty-free.

Heb jij deze skinny mascara al geprobeerd?

— Meer lezen over de Kruidvat make-up producten? Bekijk hier de reviews van de Kruidvat oogschaduwpaletten, de Kruidvat Velvet Glow blush en de Kruidvat Arch Perfector! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Review: Kruidvat Lash Define mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top