Review: Kruidvat Velvet Glow blush

Kruidvat bracht niet alleen oogschaduwpaletten op de markt, maar ook een aantal baked blushes! Vandaag een review van een Kruidvat Velvet Glow baked blush.

Kruidvat Velvet Glow Baked Blush verpakking

Kruidvat heeft bij deze eerste lancering drie kleuren van de Velvet Glow baked blush uitgebracht. Dit zijn:

  • 010 Pastel Peach
  • 020 Rose Pink
  • 030 True Berry

Ik koos voor Pastel Peach, omdat dit de lichtste van de drie is. De andere twee vind ik dan al snel te donker voor mijn huid. Vooral True Berry, dat is een warme donkere tint.

Eerste indruk

De verpakking is, net als bij de Kruidvat oogschaduwpaletten eenvoudig. Een lichte, zalmkleurige vierkante verpakking met daarin de blush. Het doosje is niet groter dan het moet zijn en neemt dus geen onnodige ruimte in beslag.

Kruidvat Velvet Glow Baked Blush 010 Pastel Peach

In de hele Kruidvat collectie zie je de ‘pijl’-icoontjes terug, bij deze blush op de bovenkant van de verpakking. Verder is de deksel transparant zodat je meteen kunt zien welke kleur de blush heeft.

Je ziet het op de foto’s al: een peachy kleur zoals de naam al deed vermoeden. Ook zit er een lichtere tint als marmereffect in de pan wat de blush aantrekkelijk maakt om te zien. Hij heeft wel wat weg van de Catrice Pure Simplicity blush.

Kruidvat Velvet Glow Baked Blush Pastel Peach
Kruidvat make-up Velvet Glow Baked Blush

De Kruidvat blush in gebruik

Ik moet zeggen dat ik wel eens blushes heb gehad die een betere pigmentatie hadden dan deze Kruidvat blush. Tegelijkertijd vind ik een betere pigmentatie niet altijd beter bij een blush. Ik hou namelijk meer van een subtiel effect op mijn wangen. Met een blush die minder pigmentatie heeft, kun je een natuurlijker effect bereiken en de kleur opbouwen waar nodig.

Kruidvat Velvet Glow Baked Blush Pastel Peach swatch

Hierboven zie je links een swatch zoals ik doe ook met oogschaduw zou maken, dit zijn overigens twee laagjes. Rechts zie je hoe de blush is als hij wat geblend is. Ik vind het een hele mooie tint, hij geeft een heel natuurlijk effect op de huid. Ik kan me wel voorstellen dat hij niet voor elke huidtint een succes is, maar gelukkig zijn er nog 2 tinten beschikbaar!

Meer informatie

Zoals eerder in deze review benoemd is de Kruidvat Velvet Glow Baked Blush er in drie tinten. Ze kosten € 3,99 voor 6 gram.

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

3 reacties op “Review: Kruidvat Velvet Glow blush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top