Review: Lashes by Linnie wimpers

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik kennis maakte met de wimpers van Lashes by Linnie. Inmiddels zijn er veel nieuwe stijlen bijgekomen. Ik laat er in dit artikel twee zien uit de nieuwste collectie: Mami en Donna. Bekijk ze in dit artikel!

Lashes by Linnie kunstwimpers

Lashes by Linnie heeft uitsluitend handgemaakte wimpers van hoogwaardige kwaliteit. Dit merkte ik al toen ik de vorige keer de lashes uitprobeerde. Ze bevielen me erg goed en gaan lang mee. Ik gebruik ze nog steeds regelmatig bij de ooglooks die ik maak.

Naast de kwaliteit van de wimpers spreekt ook de hele uitstraling van de shop én producten me aan. De wimpers zitten bijvoorbeeld in prachtig vormgegeven, stevige doosjes. Op de voorkant zie je het logo en door het venster het soort lashes. Op de achterkant staat waar je Linnie kunt vinden.

Info Lashes by Linnie

De nieuwe collectie is verkrijgbaar sinds mei 2021 en bestaat uit vijf stijlen: Bella, Daisy, Diva, Donna en Mami. Alle vijf de stijlen zijn gemaakt van faux mink, wat betekent dat ze niet van dierlijke haren zijn gemaakt. In dit artikel laat ik Donna en Mami zien.

Lashes by Linnie: Mami wimpers

Bij het openen van deze wimperdoosjes krijg ik meteen een luxe gevoel. Ze voelen stevig aan, hebben een mooie gouden binnenkant en ze bevatten ook nog eens een wimperborsteltje. Aan de binnenkant zie je ook de naam staan.

Nieuwe stijl nepwimpers Mami

De haren van de Mami lashes zijn aan de binnenkant korter dan aan de buitenkant. Ik heb eens gelezen dat dit geen goede combinatie is met overhangende oogleden (hooded eyes), maar ik vind ze prachtig. Dus ik was zo eigenwijs om Mami toch te proberen, gelukkig!

Close-up nepwimpers Lashes by Linnie Mami

De wimpers hebben een stevige, maar toch flexibele band zodat ze gemakkelijk aan te brengen zijn. Ze zijn voor mij precies goed. Met een te dunne band loop ik altijd te prullen omdat ze niet mooi in model blijven tijdens het aanbrengen. Een te brede band is niet flexibel genoeg wat mij betreft. Dus ik ben erg blij met deze tussenweg!

Linnie verzint de namen voor de wimpers zelf. De oorsprong van de naam ‘Mami’ ligt in Costa Rica. Wat mij betreft hoorde er dan ook een vrolijke, zonnige ooglook bij!

Lashes by Linnie Mami wimpers

Lashes by Linnie: Donna wimpers

De Donna wimpers van Lashes bij Linnie zijn wel aan de binnen- en buitenkant ongeveer even lang. Het scheelt misschien een paar millimeter, zodat het er iets natuurlijker uit ziet. Al is deze stijl sowieso niet heel erg natuurlijk te noemen.

Nieuwe stijl nepwimpers Donna

De haren voelen zacht aan en ik vind de wimpers gemakkelijk aan te brengen. Al heeft me dat ook wel de nodige oefening gekost, hoor! Inmiddels heb ik nog steeds wel eens een slechte dag qua wimpers aanbrengen, maar gaat het meestal goed.

Close-up nepwimpers Lashes by Linnie Donna

Ben je wel fan van wat natuurlijk ogende nepwimpers? Misschien is dan de stijl Daisy wat voor jou. Ik houd het voorlopig even op wat meer opvallendere wimpers. Bij de ooglooks die ik maak voor Instagram staat dat vaak toch net even wat leuker. Bij onderstaande look zie je Donna in actie!

Lashes by Linnie Donna wimpers

Ter vergelijking nog even de stijlen Mami en Donna onder elkaar zodat je goed de verschillen kunt zien.

Nepwimpers Lashes by Linnie Mami en Donna

Van de vorige wimpers die ik had, in de stijlen Jasmine (nog steeds te koop!) en Dahlia, hadden de haartjes een lengte van 15-18 mm. Dit vond ik eigenlijk net te lang. Ze kwamen namelijk al snel tegen mijn wenkbrauwbot aan. Deze nieuwe stijlen hebben allemaal 12-15 mm lange haren. Ik heb dan ook geen last meer van gekriebel onder mijn wenkbrauwen!

Meer informatie

Zoals ik aan het begin van dit artikel al aangaf ben ik erg tevreden over de wimpers van Lashes by Linnie. Ook de stijlen die ik bijna een jaar geleden kocht, gebruik ik nog steeds! Deze nieuwe stijlen zijn dan ook een fijne aanwinst zodat ik kan afwisselen. De vijf nieuwe stijlen kosten € 14,99 per paar, met uitzondering van Daisy, die kost € 12,99. Deze wimpers zijn allemaal handgemaakt en faux mink.

Alsof dat nog niet reden genoeg is om ze te kopen: de eigenaresse is erg behulpzaam bij het uitkiezen van de juiste stijl voor jou en de wimpers worden binnen 1-2 dagen verzonden. Als je op zoek bent naar nieuwe wimpers zou ik dan ook zeker aanraden eens een kijkje te gaan nemen in de webshop!

Ga nu naar mijn Instagram om kans te maken op 2 paar lashes by Linnie naar keuze!

Draag jij vaak nepwimpers? Ga je dan voor opvallend of meer naturel ogende lashes?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top