Review: L’Oreal Paradise Extatic mascara

Met kerstmis kreeg ik deze L’Oreal Paradise Extatic mascara als cadeautje! Omdat ik op dat moment al twee mascara’s open had, kwam ik er nu pas aan toe om hem te proberen. Lees mee!

L'Oreal Paradise Extatic mascara verpakking

Eerste indruk

Volgens mij is dit de eerste keer dat ik een mascara in een doosje heb gehad. Dat geeft wel een extra chique uitstraling vind ik! Handig aan het doosje is dat je meteen kunt zien welke vorm de applicator heeft. Dat is toch wel een bepalende factor voor aankoop, vind ik (samen met nog andere factoren uiteraard).

L'Oreal Paradise Extatic mascara

De mascara zelf is in dezelfde stijl als het doosje. Zelfde kleur en met een glimmende dop. Dit niet de waterproof variant. Deze is er wel en heeft een blauwe verpakking met dezelfde dop.

De L’Oreal Paradise Extatic mascara in gebruik

De mascara heeft, zoals je op de foto van de verpakking al kon zien een relatief normaal borsteltje. De applicator heeft de vorm van een soort 8, er zit een kleine golf in.

L'Oreal Paradise Extatic mascara applicator

Bij het gebruik merk je daar eigenlijk niet zoveel van, maar het is wel een fijne applicator om de mascara mee aan te brengen. Mijn wimpers worden netjes gescheiden en je krijgt niet snel ‘spinnenpoten’-wimpers (al ligt dat natuurlijk ook aan het aantal lagen dat je aanbrengt). Ik heb ook geen last van ‘vegen’ onder mijn ogen na een dag dragen, maar ik moet zeggen dat ik daar sowieso niet snel last van heb.

Het resultaat

Uiteraard heb ik het resultaat even vastgelegd. Op de foto’s hieronder zie je links mijn oog zonder mascara. Aan de rechterkant heb ik twee dunne laagjes aangebracht. Ik heb geen wimperkruller gebruikt.

L'Oreal Paradise Extatic mascara verschil 1
L'Oreal Paradise Extatic mascara verschil 2
L'Oreal Paradise Extatic mascara verschil 3

Ik ben zeker niet ontevreden over dit resultaat! Je ziet dat mijn wimpers wat langer lijken en meer naar boven krullen. Mijn ogen lijken wat sprekender te zijn. Als je van een meer dramatisch effect houdt zou je kunnen overwegen om meer laagjes aan te brengen.

L'Oreal Paradise Extatic mascara ooglook

Bij bovenstaande look heb ik de Lord & Berry Shodo eyeliner gebruikt.

Meer informatie

Deze L’Oreal Paradise Extatic mascara is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en online winkels. Bij Plein.nl en Wehkamp vind je de reguliere en waterproof variant én de lash primer. De prijs ligt rond de € 18.

Wat is jouw favoriete mascara? Gebruik je het liefst waterproof of niet?

— Meer lezen over mascara’s? Bekijk hier het artikel over de Maybelline Volum’ Express The Rocket mascara of de Max & More High Definition mascara! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Review: L’Oreal Paradise Extatic mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top