Review: Lottie London The Mauves

Steeds zag ik bij Kruidvat make-up van Lottie London liggen. Lipglosses, eyefoils een leuke oogschaduwpaletten. Vorige week bestelde ik de Essence adventskalender en besloot ik het The Mauves palette van Lottie London mee te bestellen!

Tijd dus voor een uitgebreide post met foto’s, swatches én een ooglook! Bij Kruidvat zijn vier verschillende palettes verkrijgbaar. Ik koos voor The Mauves, wat zoals de naam al aangeeft een paars accent heeft.

Lottie Londen The Mauves palette

Het palette ziet er strak uit, wat ik erg mooi vind. Hij bevat 9 kleuren oogschaduw, waarvan er vier matte zijn, vier een shimmery finish hebben en eentje meer naar glitters neigt.

Lottie Londen The Mauves palette oogschaduw
Lottie Londen The Mauves palette oogschaduw achterkant

Op de achterkant zijn de naast de ingrediënten van het palette ook de namen te vinden. Ik vind het altijd wel leuk om de namen te bekijken. Sommige merken maken daar echt werk van! Maar verder doe ik er niet zoveel mee.

Ik was erg benieuwd naar de kwaliteit van dit merk! In de winkel had ik al wel eens een paar kleuren geswatched en op Instagram zie ik af en toe looks met dit merk voorbij komen. Nu was het eindelijk tijd om zelf die swatches en ooglook te maken. Gelukkig werd ik niet teleur gesteld!

Lottie Londen The Mauves palette oogschaduw swatches

De matte tinten zijn heel mooi en eigenlijk allemaal wel goed gepigmenteerd, ook de lichtste kleur. Uit dit palette vond ik de lila tint het minst goede pigment hadden. Dat ligt gedeeltelijk aan de kleur, maar misschien ook aan de finish. Het is een soort duochrome tint. Net als de donkerrode oogschaduw overigens, dat is denk ik mijn favoriete kleur van deze negen!

Ik wilde natuurlijk meteen dit palette in gebruik nemen, dus gelukkig had ik daar ook tijd voor! Ik maakte een look met alle vier de matte tinten (vanaf de crease naar boven) en gebruikte op mijn bewegend ooglid de lila tint en de lichtste shimmer.

Lottie Londen The Mauves palette oogschaduw ooglook

Om de look af te maken gebruikte ik de NYX Vivid Brights eyeliner in Blossom met daarnaast de Essence What the Fake mascara en Action wimpers die ik vastzette met Catrice wimperlijm.

Meer informatie

Lottie London The Mauves is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 5,95. Er zijn naast dit palette nog 3 uitvoeringen: The Rusts, The Rose Golds en The Jewels. Heb jij al eens iets van dit Lottie London geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

3 reacties op “Review: Lottie London The Mauves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top