Review: Lottie London x Laila Loves highlighter

Laatst was ik voor het eerst sinds tijden weer bij Kruidvat en zag ik (voor mij) nieuwe producten van Lottie London liggen. Specifieker de Lottie London x Laila Loves collectie met onder andere deze highlighter. Ik besloot hem al snel mee te nemen, kijk verder!

Lottie London x Laila Loves highlighter

Er waren geen testers in verband met corona en ik kon dus ook niet zien hoe hij er van binnen uit zag. Ik kende deze Lottie London x Laila Loves collectie, en dus ook de highlighter, helemaal niet. Maar alle verpakkingen zagen er zo vrolijk uit, dat ik toch besloot de gok te wagen en de ‘multi shade’ highlighter mee te nemen. De naam Glazed Donut deed me denken aan de Ofra highlighter van Nikkie Tutorials met dezelfde naam, dus de verwachtingen waren hoog!

De verpakking is van stevig plastic met een mooie kleuroverloop van koraalroze naar peach. Ik kreeg er een zomers gevoel van. Op de sticker aan de onderkant prijkt het cruelty-free en vegan logo, altijd een mooi pluspunt.

Glazed Donut highlighter Lottie London

Ik werd niet teleurgesteld door wat er aan de binnenkant te zien was. Vier kleuren highlighter waarvan er naar verwachting in ieder geval drie goed draagbaar zijn op een huid zo licht als de mijne. In de deksel vond ik geen spiegeltje, maar wel de tekst Keep on shining, een leuk accent.

Verpakking Lottie highlighter quad

De Lottie London highlighter in gebruik

Eigenlijk bevat deze multi shade highlighter alle ‘standaard’ kleuren: een champagnekleurige tint, goudkleurig, roségoud en brons. Zelf vind ik rosé-tinten erg mooi, je ziet hem op de foto’s rechtsonder in de verpakking.

Close-up Lottie London glazed donut
Close-up Lottie London LailaLoves

Alle vier de tinten zijn erg romig en geven veel pigment af. De swatches waren dan ook vrij gemakkelijk te maken. Hieronder zie je rechts eerst de champagne tint, daarnaast de gouden, brons en bijna helemaal links de rosé tint.

Swatches Lottie London highlighter quad

De vijfde swatch, helemaal links, heb ik gemaakt door in het midden van het palette alle kleuren tegelijk op te pakken. Dit is dus een mengeling van alle kleuren samen. Die vind ik denk ik nog wel het mooiste! De bronskleurige highlighter is te donker voor me, maar als ik hem meng met de andere tinten kan ik hem toch nog gebruiken.

Toen ik de highlighter op mijn gezicht aanbracht viel hij me toch wel een beetje tegen. Niet het pigment, maar hij lijkt wat uit elkaar te vallen. Ik vind dat hij niet zo mooi aanbrengt. Het lijkt alsof er allemaal verschillende kleine glittertjes op mijn gezicht zitten in plaats van dat het een glow is die ‘natuurlijk’ lijkt. Wat mij betreft iets teveel shimmers en iets te weinig glow.

Highlighter in gebruik

Hierboven zie je hem vooral goed zitten op mijn wenkbrauwbot. Ik gebruikte de rosékleurige tint. Hij is in ieder geval goed zichtbaar! Ik maakte deze look met het Colourpop Blush Crush palette en de Benefit They’re Real! Magnet mascara.

Meer informatie

Ik kocht deze Lottie London x Laila Loves Glazed Donut highlighter bij Kruidvat voor € 9,95. Je krijgt hiervoor vier tinten met in totaal 6,5 gram product. Op de website kan ik deze collectie niet vinden, dus ik ben bang dat je toch naar de winkel zal moeten om deze highlighter of iets anders uit deze collectie te scoren!

Wat vind je van deze highlighter?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

3 reacties op “Review: Lottie London x Laila Loves highlighter

    1. Tegenvallen is misschien een groot woord, maar hij lijkt zo korrelig ofzo. Alsof het allemaal aparte shimmertjes zijn in plaats van één gloed 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top