Review: Makeup Obsession So Fine brow pencil

Met mijn bijna niet aanwezige wenkbrauwen is het een uitdaging om een fijn wenkbrauwproduct te vinden wat aan mijn wensen voldoet. Ik zag dit So Fine brow pencil van Makeup Obsession en besloot hem uit te proberen. Lees verder om te zien hoe dat uitpakte!

Makeup Obsession So Fine Ash Brown brow pencil doosje

Mijn wensenlijst voor een wenkbrauwproduct is aardig lang:

  • niet te warme bruintint;
  • niet te donker;
  • niet te opvallend;
  • niet te duur;
  • gemakkelijk aan te brengen;
  • nauwkeurig aan te brengen.

En zo kwam het dat ik het juiste wenkbrauwproduct nog niet gevonden heb en vol goede hoop dit wenkbrauwpotlood van Makeup Obsession bestelde.

Makeup Obsession So Fine brow pencil wenkbrauwpotlood

So Fine brow pencil

Het So Fine wenkbrauwpotlood is er in 6 kleuren waarvan Ash brown, degene die ik heb, denk ik de lichtste is. De donkerste heeft de kleurnaam ‘Black Ash‘, dus de productserie gaat van relatief licht naar bijna zwart.

Het pencil komt in een doosje waarop de nodige informatie staat, zoals de lijst met ingrediënten. Ook prijkt daarop het ‘cruelty-free and vegan’ icoontje.

Makeup Obsession So Fine Ash Brown wenkbrauwpotlood doosje

Het pencil zelf heeft twee kanten: een spoolie (wenkbrauwborsteltje) en het potloodje zelf.

Makeup Obsession So Fine spoolie borsteltje
Makeup Obsession So Fine wenkbrauwpotlood punt

Makeup Obsession wenkbrauwpotlood in gebruik

Het is inderdaad een heel dun (fijn) potloodje, wat je omhoog kunt draaien. Nauwkeurig werken zal dan ook geen probleem zijn. De doppen zijn aan beide kanten van het pencil hetzelfde. Ik kwam er pas na een keer of vier achter dat je weet waar het potloodje zit door de bruine rand aan de ene kant van het pencil.

De kleur vind ik vrij goed bij mij passen. Hij is sowieso niet donker en ook niet al te warm (al lijkt dat op de foto wel het geval te zijn, zie ik nu).

Makeup Obsession So Fine Ash Brown wenkbrauwpotlood swatches

Omdat mijn eigen wenkbrauwen van zichzelf niet heel zichtbaar zijn en ik ze ook niet vaak aanzet of inkleur, vallen ze niet op. Ik vind het dus al snel te veel en te opvallend als ik er iets aan doe. Dat lijkt niet bij me te passen (al is het vast gewoon wennen).

Tijd om te zien of dit wenkbrauwpotlood alles is wat ik wil! Zoals verwacht kun je er nauwkeurig mee werken. Hij is niet heel hard en geeft vrij gemakkelijk kleur af. Allemaal pluspunten! Hieronder zie je links mijn natuurlijke wenkbrauwen en rechts met het potlood.

Makeup Obsession Ash brown wenkbrauwpotlood voor en na

Voor Instagram looks zet ik mijn wenkbrauwen extra aan, ongeveer zoals hierboven. In mijn dagelijkse leven vul ik mijn wenkbrauwen niet in zoals hier, maar geef ik ze alleen een beetje extra kleur. En ook dát kan met dit pencil, dus dat vind ik erg fijn! Zo kan ik er zelf ook langzaam aan wennen om wat donkerdere wenkbrauwen te hebben.

Meer informatie

Het blijkt dat het Makeup Obsession So Fine Brow Pencil aan vrijwel al mijn wensen voldoet. Zelfs aan mijn prijs-eisen: hij kost € 4,99. Ik kocht hem via de Revolution Beauty webshop, waar ik goede ervaringen mee heb.

Wat voor product gebruik jij voor je wenkbrauwen?

— Meer lezen over wenkbrauwproducten? Bekijk deze artikelen eens: Review: Kruidvat Arch Perfector, Review: NYX Micro Brow Pencil in Taupe, Essence wenkbrauwproducten 2020 getest. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top