Review: Makeup Obsession x Rady – Daydream

Makeup Obsession, het zusje van Makeup Revolution, bracht een tijdje geleden een aantal oogschaduwpaletten uit in samenwerking met Rady. Ik moet eerlijk zeggen dat ik Rady toen nog niet kende, maar de paletten, Daydream en Dusk, spraken me aan. Ik kocht er eentje, kijk mee!

Sowieso vind ik het leuk om steeds nieuwe merken te proberen en van Makeup Obsession had ik nog niets! Dus dat gaf de doorslag toen ik laatst mijn bestelling bij Revolution Beauty plaatste.

Makeup Obsession x Rady Daydream oogschaduwpalette achterkant

Rady heeft twee oogschaduwpaletten met het merk ontworpen: Dusk en Daydream. Dusk bevat wat meer koele tinten waar ik niet meteen fan van ben. Daydream daarentegen bevat lekker felle kleurtjes, dus ik had al snel besloten welke ik ging aanschaffen.

Eerste indruk

Er is veel aandacht besteed aan de verpakking. Het palette ziet er (net als het doosje waar hij in komt) van buiten toverachtig uit, zowel de voor- als achterkant. Op de achterkant vind je de handige informatie als ingredienten én het cruelty-free logo: altijd fijn!

Makeup Obsession x Rady Daydream oogschaduwpalette achterkant

Als je vervolgens het palette opent zie je plots iets heel anders. Felle kleuren komen je tegemoet in een roze achtergrond. Het geheel ziet er strak uit, maar de ronde pans geven het, net als de kleurtjes, een speelse uitstraling.

makeupobsession oogschaduwpalette daydream

Rady Daydream palette

Het palette bevat 16 kleuren. Hiervan zijn er 11 matte, vijf bevatten shimmer. Dat zijn Raindance, Pixie, Happy Tears, Avalon en Love Spell. Dit palette bevat in ieder geval de potentie om een heleboel afwisselende kleurrijke looks te maken!

Makeup Obsession Rady kleuren oogschaduw

Bekijk hieronder nog wat kleuren in close-up.

makeupobsession oogschaduwpalette daydream closeup
Makeup Obsession Daydream oogschaduw closeup

Swatches en ooglook

Uiteraard wilde ik ook weten hoe de kwaliteit was, dus ik ben begonnen met het maken van swatches! Dat werden ook lekker kleurrijke foto’s zoals je hieronder kunt zien.

Swatches Makeup Obsession x Rady Daydream oogschaduwpalette 1
Swatches Makeup Obsession x Rady Daydream oogschaduwpalette 2

Dat voorspelde al veel goeds. De ene kleur was iets gemakkelijker te swatchen dan de ander, zoals wel vaker het geval is.

Tijdens het swatchen had ik ook al snel besloten welke kleuren ik wilde gebruiken voor mijn eerste ooglook met dit palette. Ik hou van geel-oranje-rood en de kleur Pixie (mint groene shimmer) sprong er ook uit.

Uiteindelijk resulteerde dat in de volgende zomerse ooglook:

Ooglook makeupobsession x grwrady daydream palette

Op mijn waterlijn heb ik de perfect matchende kleur Mint wet liner van Glisten Cosmetics aangebracht. De wimpers zijn van Makeup Revolution.

Wat me opviel was dat de kleuren gemakkelijk te blenden zijn en daardoor mooi in elkaar overlopen. Ook de shimmery Pixie heeft genoeg pigment en was goed aan te brengen.

Meer informatie

Dit Makeup Obsession x Rady Daydream oogschaduwpalette is o.a. verkrijgbaar bij Revolution Beauty. Hij kost £10.00 wat neerkomt op ongeveer 11 euro.

Heb jij producten van Makeup Obsession? Wat vind je ervan?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top