Review: Makeup Revolution Cosmic nagellak

Vorig jaar bracht Makeup Revolution haar eerste serie nagellakken op de markt. Inmiddels is de lijn uitgebreid met onder andere holografische lakjes. Ik hou daarvan dus ik probeerde Cosmic, een roze holografiche nagellak van Makeup Revolution. Bekijk hier de foto’s!

Makeup Revolution nagellak Cosmic

Ik hou al van holografische nagellak sinds GOSH die uitbracht in, wat zal het zijn geweest, 2011? De verschillende kleuren glitterdeeltjes die oplichten in de zon vind ik zo mooi! Daarom had deze collectie van Makeup Revolution zo’n aantrekkingskracht op me. Er zijn in totaal zeven kleuren, kiezen was dan ook lastig. Ik besloot voor de roze te gaan met de naam Cosmic.

Makeup Revolution nagellak Cosmic holografisch

Je herkent de verschillende nagellak collecties van Makeup Revolution aan de dop en het soort potje. Die holografische hebben een strak, rond potje met een zilver ‘glitterende’ dop. Net als bij de andere lakjes hebben ze een fijn breed kwastje. Ik hou daarvan omdat je zo met één veeg al een groot gedeelte van je nagels bedekt hebt.

Makeup Revolution nagellak Cosmic holografische glitters

Wat is het lastig om die toffe glittertjes goed op de foto te krijgen! Op de foto hierboven zie je het brede kwastje. Op de foto hieronde heb ik één laag aangebracht. Je ziet dat hij nog niet dekkend is.

Makeup Revolution nagellak Cosmic 1 laag

Uiteindelijk heb ik drie laagjes aangebracht. Dat kostte heel weinig tijd, want deze lak droogt heel snel. Naast het brede kwastje is dat nóg een pluspunt! Het uiteindelijke resultaat zie je hieronder. Ik heb een aantal foto’s gemaakt in de hoop het holografische effect goed te kunnen overbrengen.

Makeup Revolution Cosmic holografisch swatch zonlicht glitters
Makeup Revolution nagellak Cosmic holo swatch zonlicht

Als topcoat heb ik de PJR Care Topcoat aangebracht. Ik vermoed dat hij mede daardoor zo lang netjes bleef zitten. Na een week waren enkel sommige randjes een beetje afgesleten!

Meer informatie

Ik kocht deze Makeup Revolution Cosmic nagellak bij Revolution Beauty. Hij kost daar £5 (ongeveer € 5,50). Er zijn zeven holografische tinten, sommige kleuren zijn afgeprijsd naar £3,50. Daarnaast heeft dit merk ook neon, pastel, duochrome, glitter en ‘normale’ glossy nagellakken.

Heb jij al eens nagellak van Makeup Revolution geprobeerd?

— Meer nagellak bekijken? Lees hier de artikelen over Catrice Minnie & Daisy nagellak, PJR Care nagellak en Makeup Revolution nagellak. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top