Review: Makeup Revolution nagellak

Enkele weken geleden maakte ik een Halloween nailart waarbij ik constateerde dat ik geen zwarte nagellak had. Een mooie gelegenheid om de nieuwe Makeup Revolution nagellak aan te schaffen en er een review over te schrijven!

Naast de zwarte nagellak met de naam Risk, kocht ik ook nog een lilakleurige (Powder) en een blauwe nagellak (Muse). Funfact: ik deed de bestelling eigenlijk voor de zwarte, maar heb als eerste de andere twee kleuren uitgeprobeerd!

Volgens mij beloofde Makeup Revolution een dekkende nagellak in een laag, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Voor een goed dekkend resultaat kun je toch het beste twee lagen aanbrengen. De droogtijd viel me eigenlijk ook tegen, de nagellak van bijvoorbeeld Essence is een stuk sneller droog. Hieronder zie je het resultaat van één laag nagellak. De blauwe tint dekt iets beter dan de lila nagellak.

Uiteindelijk is het resultaat na twee lagen mooi en dekkend. De nagellakken hebben een relatief breed borsteltje, wat ik zelf erg fijn vind.

Ik zag op Instagram regelmatig een nailart voorbijkomen van Makeup Revolution zelf, waarbij er een hartje op de nagels was getekend. Het leek me leuk om dit zelf ook te proberen. Zo zit er toch nog een beetje nailart bij deze review van Makeup Revolution nagellak!

Makeup Revolution Beauty nailpolish nagellak Muse en Powder nailart hartje

Ik vind beide kleuren nagellak wel echt heel mooi. Ik weet niet of ik de combinatie nou zo geslaagd vind, maar de tinten op zich wel. En als deze kleuren niets voor jou zijn, zijn er nog 50 andere kleuren waar je uit kunt kiezen!

Meer informatie
Ik bestelde de nagellak bij Makeup Revolution zelf, maar inmiddels zijn ze ook in Nederlandse webshops te koop. Ze kosten rond de 4 euro. Er zijn 52 kleuren high gloss nagellak beschikbaar. Daarnaast zijn er nog 6 neon-kleuren, deze zijn een euro duurder. Alle nagellakken zijn cruelty free en vegan, een pluspunt!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Review: Makeup Revolution nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top