Review: Max & More beautyblenders

Uit diverse hoeken had ik al gehoord dat er bij Action nu ook Max & More beautyblenders te krijgen waren. Dus toen ik er laatst was, nam ik ze mee om uit te proberen! Wat ik verder nog kocht kun je lezen in mijn Action shoplog.

Sinds een tijdje gebruik ik een beautyblender voor het aanbrengen van foundation en concealer. Ik was nog op zoek naar mini-blendertjes, of een variant met een scherpe punt. Daarmee kun je toch net wat preciezer werken wat wel eens handig kan zijn bij ooglooks. In de set van Max & More die ik kocht zit ook een spons met een spitse punt, dus ik was erg benieuwd hoe die zou werken!

Ik kocht deze set van 3 beauty blenders voor 1,99. Mochten ze dan niet fijn zijn, dan heb ik alsnog niet veel geld weggegooid. Ze hebben bij Action overigens ook een doos met 18 (!) stuks (grote en kleine) voor € 5,95. Ik besloot eerst deze drie eens te proberen.

De Max & More make-up blenders in gebruik

Er zitten drie make-up sponzen in die even groot zijn, maar die wel verschillen van vorm. Een ‘normale’ (oranje), eentje met een spitse punt (paars) en een vorm er tussenin (koraal-achtig). Die felle kleurtjes vind ik erg leuk!

De sponzen voelen fijn aan, eigenlijk vergelijkbaar mijn andere blender (ik gebruik er eentje van Boozyshop). Deze zijn misschien een beetje minder zacht. Toen ik sponzen vochtig maakte werden ze wat groter, dus so far so good. Wat me wel opviel was dat de Max & More beautyblenders op sommige plekken wat minder goed afgesneden zijn. Je ziet dan wat oneffenheden. Lastig uit te leggen en nog lastiger om op foto’s vast te leggen! Hieronder kun je in ieder geval wel de structuur van de blenders zien.

Verder merk ik in het gebruik niet veel verschil met degene die ik anders gebruik. De blenders van Max & More zijn iets harder, dus je moet wat harder ‘duwen’ op je gezicht en ze voelen wat minder zacht aan. Daarnaast heb ik het idee dat ze wel veel product (foundation / concealer) opnemen, dat is jammer. Voor mij werken ze goed genoeg, maar ik kan me voorstellen dat deze zullen tegenvallen wanneer je de echte duurdere beautyblenders gewend bent.

Bij het schoonmaken van de sponzen viel me op dat er héél erg veel kleur af komt, wat ik toch wat raar vond. Bij het vochtig maken heb ik dat niet zo gemerkt, maar toen ze eenmaal goed nat maakte en uitkneep, kleurde de wasbak helemaal oranje. Hierdoor ben ik wel wat meer terughoudend om ze te gebruiken.

Heb jij deze Max & More beautyblenders al geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

3 reacties op “Review: Max & More beautyblenders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top