Review: Max & More Crème Brûlée lipproducten

Ze lagen al een tijdje te wachten op een review: de Max & More Crème Brûlée lipproducten die ik wilde uitproberen. Het lippotlood en de chubby lipbalm in deze tint zaten namelijk in de Max & More adventskalender 2020. Benieuwd naar deze nudekleurige lippies? Kijk dan snel verder!

Max & More Creme Brulee lippotlood en chubby lipbalm

Het zijn niet mijn eerste lipproducten van Max & More, ik schreef er dan ook al een aantal keer over. Zo kon je al lezen over de Max & More Lip Balm van Action in de kleur 346 Voluptuous. Vervolgens probeerde ik ook nog de Max & More chubby lipbalms in de kleuren 385 Sweet Candy en 393 Grenadine. En in de adventskalender van 2019 zaten twee lipsticks en twee lipliners, beide in de kleuren 302 Rusty Rose en 317 Scarlett Red. Hierover lees je in dit artikel: Max & More lipliners en lipsticks.

Vandaag dus het lippotlood en de chubby lipbalm in de kleur 337 Crème Brûlée. Dit is een mooie, lichte nudetint. Er is overigens ook een reguliere bullet lipstick en een lipliner in deze kleur. Een soort romig lippotlood wat je omhoog kunt draaien in de huls.

Action lippotlood en gekleurde lippenbalsem

Sinds Max & More haar assortiment (inclusief uiterlijk) heeft vernieuwd, zijn de meeste producten vegan. Zo ook deze lip liner en chubby lip balm. De huisstijl is sindsdien classy zwart met gouden letters. Dit is terug te zien in de lipbalm en ook in de kartonnen verpakkingen waar deze producten normaal in verpakt zitten. Bij een adventskalender zitten die er niet omheen.

Beide producten zijn afgesloten met een dop waardoor ze niet zo snel uitdrogen en je ze wat hygiënischer kunt opbergen. Beide doppen zitten gelukkig stevig om het potlood en de lipbalmhuls.

De Max & More lipproducten in gebruik

Het lippotlood ziet er hard uit, mede door de manier waarop het geslepen is. Een strakke punt en niet helemaal glad op het geslepen deel. Ik was dan ook op het ergste voorbereid. Gelukkig viel het me alles mee! Het potlood is niet romig zoals de lip liners van Max & More, maar geeft goed kleur af. Hij voelt niet hard aan en is ook niet scherp of pijnlijk op mijn lippen. Al moet je natuurlijk wel op tijd het potlood slijpen, anders voel je de randjes van het hout.

Max & More lippencil en gekleurde lippenbalsem

De lipbalm is inderdaad chubby om vast te houden én om aan te brengen. Hij geeft erg gemakkelijk kleur af, maar door zijn brede punt is het lastig om die kleur nauwkeurig te verdelen. Even goed opletten dus! Hieronder zie je de kleuren op mijn pols. Links het lippotlood en rechts de chubby lip balm in Crème Brûlée.

Swatches crème brulee Max & More

Het potlood is iets donkerder wat de lipbalm een goede basis geeft. De lippenbalsem is sterk gepigmenteerd en heeft een soort satijnen glans. Hieronder zie je foto’s op mijn lippen. De eerste foto is alleen de chubby lipbalm, op de foto eronder heb ik enkel het lippotlood op. Op de onderste foto heb ik eerst het lippotlood aangebracht en erna de lippenbalsem zodat je de combinatie kunt zien.

Lipswatch chubby lipbalm Max & More Creme Brulee
Lipswatch lippotlood Max & More Creme Brulee
Lipswatch lippotlood met lipbalm Max & More Creme Brulee

Omdat het nog steeds een lippenbalsem is met ook een soortgelijke textuur trekt hij vrij snel in de lijntjes van mijn lippen. Door het lippotlood is dat wat minder en valt het minder op. Ik zou dan ook aanraden om een combinatie van beide te gebruiken.

Het andere nadeel van deze chubby lipbalm en zijn textuur is dat hij ook weer vrij snel verdwijnt van je lippen. Na drinken zie je een duidelijke afdruk op je glas en een etentje overleeft deze lippenbalsem nauwelijks. Ook dan is het lippotlood er om je te redden. Wel heb ik het idee dat je lippen goed verzorgd worden terwijl je ze ook nog voorziet van een (tijdelijk) kleurtje.

Meer informatie

Deze Max & More lipproducten koop je uiteraard bij een Action bij jou in de buurt! De chubby lipbalm kost € 1,19 per stuk. Het potlood van dit artikel kan ik niet vinden op de Action website, misschien is het een item wat je exclusief in de adventskalender kunt krijgen? Wel zijn er de andere lipliners en de gewone lipsticks in dezelfde kleur. Beide koop je voor € 0,95 per stuk. De lipproducten in dit artikel zijn, net als de lipstick, vegan.

Draag jij graag nudetinten op je lippen of ga je liever voor iets opvallends?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top