Review: Max & More eyeliner gel

In dit artikel kun je een review lezen over de zwarte Max & More gel eyeliner zien die in adventskalender van 2019 zat!

Max&More eyeliner gel zwart

Gel eyeliner is niet iets wat ik vaak gebruik. Ik vind het vaak maar een gedoe om met een kwastje de kleur netjes in een lijn op mijn ooglid te krijgen. Toen ik deze eyeliner gel uit de Max & More Deluxe adventskalender haalde, wist ik dat ik het nog een kans moest geven!

Het kwastje wat bij de gelliner zat, leek me niet zo heel fijn. De haren staan een beetje uit elkaar en gebogen. Alsof het doosje waar hij in zat net te klein was. De eyeliner gel zelf zit in een rond glazen potje met plastic deksel. Wanneer je hem voor de eerste keer openmaakt zit het potje netjes gesealed.

Max&More gelliner zwart

Het is echt een intense kleur zwart, ik was vooral benieuwd of het dat ook nog zou zijn als ik hem eenmaal ging gebruiken! Voor de swatches gebruikte ik het bijgeleverde kwastje, zo kon ik die meteen uitproberen.

Max&More eyeliner gel swatches

Ik moet zeggen, dit valt me niet tegen. Zowel het kwastje als de eyeliner gel! Je kunt nog redelijk dunne lijnen zetten. De eyeliner droogt mat op en is vrij goed in één laag dekkend. Voor een écht intens zwarte lijn kun je er beter nog een keer overheen gaan.

En dan de test op mijn oogleden! Hieronder op de foto kun je goed zien dat hij niet helemaal dekkend is in één laag. Maar aangezien ik al heel blij was dat ik een nette wing had kunnen maken, durfde ik er niet nog een keer overheen te gaan!

Max&More eyeliner wing

Zoals ik al zei gebruik ik niet vaak gel eyeliner, dus ik moest weer even wennen. Om hem aan te brengen heb ik een Max & More angled eyeliner brush (E36) gebruikt. Je hebt die kunnen zien in een eerdere Action shoplog.

Meer informatie

Deze Max & More eyeliner gel kun je uiteraard kopen bij Action. Hij kost € 0,99 voor 2 gram, inclusief kwastje. Wanneer je hem aanschaft in de winkel zitten ze netjes verpakt op een kartonnetje met informatie over het product.

Gebruik jij vaak gel eyeliner?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Review: Max & More eyeliner gel

    1. Bedankt voor je feedback! Goed punt, ik vind dat hij, zeker voor het geld, goed blijft zitten! Verwacht geen wonderen, maar hij redt het prima een dagje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top