Review: Max & More oogschaduwkwasten

Laatst liep ik weer eens doelloos rond in de plaatselijke Action toen mijn oog viel op de Max & More oogschaduwkwasten. Ik houd niet heel erg van kwasten schoonmaken, dus extra kwasten zijn nooit weg. Zeker niet voor een klein prijsje! Ik nam een paar verschillende mee en probeerde ze uit, kijk mee!

Max & More oogschaduwkwasten

In totaal kun je kiezen uit vijf Max & More kwasten, waaronder deze drie oogschaduwkwasten. De andere zijn een foundation- en een concealerkwast. Ik kocht:

  • E21 – Eye Shadow Brush
  • E28 – Eye Shadow Blending Brush
  • E36 – Eye Liner Brush

Ze zitten alle drie los verpakt in een plastic omhulsel. Daarop vind je op de achterkant wat informatie, verder is een het goede manier om de kwasten hygiënisch op te bergen in een winkel. Stiekem vraag ik me af of het wat milieubewuster kan, maar goed.

Max & More oogschaduwkwasten E21, E28, E36

De kwasten zelf zijn zwart met rosé gouden accenten. Je vindt in die kleur het merk op de steel en de bus van de kwasten is ook rosé goud. Daardoor zien ze er classy en toch wel luxueus uit. De haren zelf zijn synthetisch en zwart gekleurd, wat ik positief vind. In mijn ervaring is het soms lastig om witte haren écht helemaal zichtbaar schoon te krijgen, dus dan zijn zwarte haren fijner.

Max & More oogschaduwkwasten van Action

De Max & More oogschaduwkwasten in gebruik

De ‘gewone’ oogschaduwkast (E21) voelt zacht aan op de huid en pakt vrij goed oogschaduw op. Het is niet de beste kwast die ik ooit geprobeerd heb, maar hij valt zeker niet tegen. De haren zitten dicht bij elkaar en de bovenkant is afgerond. De kwast is stevig genoeg om oogschaduw mee aan te brengen en flexibel genoeg om de contouren van je oogleden te volgen. De kwast is vrij smal, dus je kunt er gedetailleerd mee werken als dat nodig is.

De blending kwast is wat groter met uiteenstaande haren, wat kenmerkend is voor een blending brush. Hij is niet rond maar rechthoekig en voor mij eigenlijk precies groot genoeg om oogschaduw mooi te blenden. De haren voelen zacht aan en het is een flexibel geheel.

Close-up oogschaduwkwasten van Action blending, liner

Met de eyeliner kwast had ik al ervaring, ik heb er namelijk al twee. Toen ik ze kocht waren ze nog volledig zwart maar ik ben er nog steeds tevreden over. Daarom nam ik ook die eentje mee. Ik het lastig om gel eyeliner aan te brengen, laat staan er een mooie wing mee te maken, maar dat ligt zeker niet aan de kwast. Meestal gebruik ik hem voor bijvoorbeeld een cut crease of voor de lastige hoekjes van een look.

Al met al ben ik erg tevreden over deze kwasten! Ik zit er over te denken om de volgende keer nog een aantal E21 en E28 kwasten te kopen (eyeliner brushes heb ik al meerdere). Ze kosten vrijwel niks en werken prima. Ook wasbeurten overleven ze tot nu toe goed. En dan nog, al zou ik ze na een jaar weg moeten doen, dan vind ik het de prijs nog waard.

Meer informatie

Deze Max & More oogschaduwkwasten vind je, net als de concealerkwast en foundationkwast, bij je plaatselijke filiaal van Action. De oogschaduwkwasten kosten € 0,74 per stuk, voor de foundation- en concealerkwast betaal je € 1,19. Alle kwasten uit deze serie zijn vegan.

Wat is jouw favoriete merk voor kwasten? Heb je deze van Max & More al eens geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Review: Max & More oogschaduwkwasten

  1. Leuke tip! Ik zat toevallig van de week te kijken naar mijn make-up kwasten. Die zijn nodig toe aan vernieuwing. Dus dit is een perfecte budget tip voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top