Review: Max & More Scented Setting Powder

Een tijdje terug zag je ze op veel blogs verschijnen: de Max & More Scented Setting Powder. Toen Action weer open was ben ik dan ook eens gaan kijken en kocht ik uiteindelijk de Pretty Peach variant. Vandaag lees je over mijn ervaringen met dit poeder!

Pretty Peach scented setting powder van Action

Setting powder gebruik ik voornamelijk onder mijn ogen. Het moet ervoor zorgen dat de concealer of foundation niet in mijn lijntjes gaat zitten (wat al snel gebeurt…). De Max & More Scented Setting Powder kun je gebruiken om te ‘baken’. Je brengt dan een flinke laag aan onder je ogen of waar het verder nodig is (op vette gebieden van je huid of waar rimpeltjes zitten). Na een paar minuten kun je het bijvoorbeeld met een borstel wegvegen.

Ik vind het persoonlijk fijner om een klein beetje onder mijn ogen te deppen. Meestal doe ik dat met een beauty blender of ander sponsje.

Informatie Max & More setting powder

Deze setting powder van Max & More is er in twee varianten: Going Coconuts en Pretty Peach. Omdat ik echt niet van de geur van kokos houd, maar wel van perziken, koos ik de laatste. Het poeder zit in een vrij grote, stevige plastic pot met kleurrijk deksel. Op de onderkant vind je de nodige informatie, zoals dat dit een vegan product is en de pot 22 gram bevat.

Max & More Scented Setting Powder in gebruik

Bij het opendraaien van de pot zie ik gelukkig dat hij niet gewoon open is. Hij bevat zo’n plastic laag met gaatjes (een sifter?) en die is gesealed. Gelukkig maar, want anders zou het poeder al overal liggen. Wat overigens wel gebeurde toen ik de sticker er af haalde, dus doe dat voorzichtig!

Verpakking Setting Powder van Action

Nadat ik de sticker had verwijderd kwam me een zoetige geur tegemoet. Zoet, maar ik ruik er ook iets fris in. Ik kan niet echt zeggen dat ik het naar perzik vind ruiken, maar het is best een aangename geur. Eenmaal aangebracht op je gezicht ruik je er overigens niets meer van.

Max & More Scented Setting Powder Pretty Peach van Action

Het poeder heeft ook een peachy kleur. Je ziet dat natuurlijk als je een wat dikkere laag aanbrengt. Eenmaal verder verdeeld over de huid is het poeder niet meer zichtbaar. Hieronder op mijn hand zie je hem links uitgevaagd en rechts een wat dikker aangebrachte laag.

De setting powder van Action in gebruik

Ik merk dat mijn concealer en/of foundation echt een stuk minder snel in mijn rimpeltjes trekt als ik dit poeder heb aangebracht. Daarnaast geeft hij een mooi mat, maar toch natuurlijk, resultaat. Ik ben erg tevreden!

Meer informatie

Deze Max & More Go Flawless Pretty Peach Scented Setting Powder koop je natuurlijk bij je plaatselijke Action. Hij kost € 1,89 voor 22 gram. Dus voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!

Heb jij deze setting powder al gespot bij Action?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top