Review: Milani Bella Bellini blush

Deze blush van Milani, de Bella Bellini blush, heb ik al op een aantal andere blogs voorbij zien komen. Hij leek me prachtig! Ik had nog nooit iets van het merk geprobeerd, dus ik besloot de blush laatst te bestellen. Vandaag lees je hoe hij bevalt!

Milani Bella Bellini blush

Ik kocht deze Milani baked blush bij Boozyshop, op die foto’s leek hij een stukje lichter dan dat hij in werkelijkheid is. De verpakking ziet er chique uit, glanzend zwart met goud. Door de transparante deksel kun je zien welke kleur het is. Op de onderkant vind je een sticker met alle informatie zoals de kleurnaam (12 Bella Bellini), het cruelty-free icoontje en het vegan tekentje. Als je de sticker eraf haalt kun je de ingrediënten bekijken.

Milani 12 Bella Bellini blush verpakking

De verpakking opent gemakkelijk en klikt tegelijkertijd ook weer goed dicht bij het sluiten. Het is hard plastic, ik zou hem wel mee durven nemen in mijn tas. Het zwakste punt zit denk ik in de bolling van de deksel.

Budgetproof blush peachy goud

Maar wat in de verpakking zit is natuurlijk het belangrijkste! Een mooie koraalkleurige blush met gouden sheen. Die overigens erg lastig op de foto te zetten is. Hieronder zie je de gouden gloed wat beter.

Close-up van Milani Bella Bellini blush

De koraalkleurige basis gemengd met gouden tinten maakt dat deze Milani Bella Bellini blush peachy lijkt te zijn. Dit komt dan weer overeen met de naam: één van de hoofdingrediënten van de bellini cocktail is gepureerde perzik. In de swatch komt alles samen en zie je hoe hij presteert op de huid.

Swatch peachy gouden blush van Milani Cosmetics

Het koraalkleurige is niet zichtbaar, het is vooral de shimmery peachy kleur die de boventoon voert. Hij geeft vrij veel pigment, maar dit heb ik niet altijd meteen door als de shimmers me verblinden. Die zijn erg aanwezig. Dus pas op met aanbrengen en bouw de blush rustig op!

Door alle shimmers is deze blush ook uitstekend als highlighter te gebruiken. Voor mijn eigen huidskleur vind ik hem iets te donker daarvoor. Als blush is hij prachtig, maar je moet wel van shimmery blushes houden. Stiekem prefereer ik meestal matte blushes, dus dit wordt geen favoriet. Nu ik Bella Bellini in mijn collectie heb ga ik hem uiteraard wel gebruiken. Dit zal ik vooral in de zomer doen, denk ik, dan is wat extra shimmer op mijn wangen welkom!

Meer informatie

Ik kocht deze Milani Bella Bellini blush bij Boozyshop voor € 11,95. Je krijgt daarvoor 3,5 gram baked blush. Dit is iets meer dan de gemiddelde drugstore blush die vaak onder de € 5 blijven. Deze Milani baked blush is vegan en cruelty-free en verkrijgbaar in meerdere tinten.

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Review: Milani Bella Bellini blush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top