Review: Mitomo Sheet mask

Sinds enkele weken ben ik beauty editor bij We Are Eves. Dit is een beautyplatform met eerlijke reviews van gebruikers. Als onderdeel van het editor-schap kun je soms artikelen uitproberen. En zo kwam deze review van het Mitomo sheet mask tot stand!

We are Eves beauty editor mitomo masker sterrerosebeauty.com

Afgelopen vrijdag ontving ik het Mitomo sheet mask in de bus en ik was meteen erg benieuwd! Eerder probeerde ik al een sheet mask van Yadah via MeSoYou die me beviel, dus ik hoopte dat dat bij deze ook het geval zou zijn!

Eerste indruk
Sheet masks zie je veel in de Koreaanse huidverzorging, maar deze variant van Mitomo komt uit Japan. Op de website van Sterre Rose Beauty, waar dit masker vandaan komt, is te lezen dat dit een Q10 sheet mask is wat vernieuwing van de huid stimuleert. Ook zou het fijne rimpels verkleinen.

Mitomo Q10 sheetmask sterrerosebeauty.com

De verpakking vind ik er in ieder geval al erg tof uitzien! Het heeft echt die Japanse vibe, wat niet zo gek is aangezien dit product echt in Japan wordt gemaakt. Je ziet dat ook aan alle Japanse (denk ik, ik ken die taal verder niet) tekst achterop. Gelukkig is er ook een Engelse beschrijving!

Mitomo Q10 Lithospermum essence mark beschrijving

Zoals te lezen op de achterkant breng je het masker aan op de schone huid en laat je deze 20 tot 30 minuten zitten. Vervolgens haal je hem eraf en masseer je het overgebleven serum in je huid. Tijd voor de uitvoering!

Gebruik
De verpakking van het gezichtsmasker is makkelijk open te scheuren en ruikt heerlijk! Geuren zijn altijd lastig te omschrijven, maar het is een zachte, frisse geur, een kleine vleug van bloemen erin. Het masker zelf is wit en doordrenkt met een soort serum.

Mitomo sheetmasker Korean Skincare

Na het voorzichtig ontvouwen van het masker bracht ik het aan op mijn gezicht. Het paste net, was net niet te strak bij mijn ogen. Ik heb het masker goed aangedrukt en gladgestreken op mijn gezicht, zo goed als het ging. Vervolgens heb ik het een half uurtje laten intrekken. Op de foto hieronder kun je de structuur van het masker zien. Het voelt heel zacht aan.

Close-up Mitomo Q10 sheetmask

Resultaat
Na dat half uurtje heb ik het masker verwijderd en, zoals op de verpakking staat, het resterende serum op mijn gezicht in gemasseerd. Mijn huid voelt nu, uren later, nog steeds zacht en goed gevoed aan. Wat mij betreft dus een aanrader!

Meer informatie
Tot zover de review van het Mitomo Sheet mask! Wil je ook dit masker uitproberen? Hij is te koop in de webshop van Sterre Rose Beauty. Het masker kost € 5,49.

Eén reactie op “Review: Mitomo Sheet mask

  1. Wat een prachtig masker! Zelf ben ik lid van We Are Eves, maar ik moet mijn shelfie nog vullen. Snap nog niet helemaal hoe dat moet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top