Review: Mitomo sheetmask

Een tijdje geleden heb ik al eens een sheetmask van Mitomo geprobeerd en beschreven. Vandaag laat ik jullie een tweede masker uit dezelfde serie zien: dit is mijn review over het Mitomo Gold & Cherry blossoms sheetmask!

Dit specifieke sheetmask belooft veel goeds te doen voor je huid. De zogenaamde Sakura essence (kersenbloesem) staat bekend om de krachtige antioxidanten en huid-herstellende kwaliteiten. Het goud wat er in zit zou moeten zorgen voor een stralende huid. Het masker is geschikt voor alle huidtypen, maar wordt aangeraden voor de rijpere en vochtarme huid.

Mitomo goud kersenbloesem sheetmask

De verpakking ziet er weer mooi uit, helemaal in Japanse stijl! Op de achterkant staat uitleg in het Japans en gelukkig ook in het Engels. Zo kun je in ieder geval nog lezen hoe je hem moet gebruiken en wat de ingrediënten zijn. Het belangrijkste is denk ik om het sheetmasker voorzichtig uit te vouwen. Tot nu toe is me dat altijd nog wel gelukt, maar ik ben altijd bang om het te scheuren!

Mitomo gold cherry blossom sheetmask Achterkant

Wat me eigenlijk als eerste opvalt als ik de verpakking open maak en het masker er uit haal, is de geur. Het is een frisse, bloemige geur en ik ruik ook duidelijk kersen. Ik vind het een fijne geur! Het aanbrengen gaat verder prima als ik het masker eenmaal ontvouwen heb. Het enige nadeel aan deze maskers is dat ze eigenlijk nét te klein voor me zijn. Bij mijn ogen zitten ze net te strak. Op de foto hieronder kun je dat een beetje zien. Misschien moet ik het de volgende keer een stukje inknippen zodat het daar wat losser zit.

Mitomo Benelux sheetmasker Gold Cherry Blossoms
(Ja, dit zijn mijn wenkbrauwen van nature zonder er ooit een haar uitgetrokken te hebben… tips zijn welkom 😉 )

Aangeraden wordt om het masker 20-30 minuten te laten zitten. Dit was verder geen probleem, want het masker blijft goed zitten. Nadat ik het masker 30 minuten op had gehad heb ik hem verwijderd. Het serum wat nog op mijn gezicht zat heb ik licht in gemasseerd en laten intrekken. Dit was al snel gebeurd.

Al met al een heerlijk masker, die misschien niet voor ieder gezicht perfect zit. Maar wel met een heerlijke geur. Of het echt de antioxidanten heeft die het belooft te hebben kan ik niet echt zeggen na één keer dit masker gebruiken. Het heeft in ieder geval niets slechts voor mijn huid gedaan!

Ben je na deze review benieuwd geworden naar het Mitomo Gold & Cherryblossoms sheetmask? Je kunt hem kopen bij de Nederlandse webshop GlamFoxBeauty. Naast sheetmasks verkoopt deze shop ook Ecocera make-up en GlamFox Lip Glows. De sheetmasks zijn er in verschillende soorten, ze kosten € 6,95 per stuk.

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

4 reacties op “Review: Mitomo sheetmask

  1. Klinkt super goed! Ik heb er ook zelf nog een paar van dit merk om te proberen, also ik scheur die dingen echt 90% van de tijd 😂

  2. Klinkt als een heerlijk masker! Dat probleem wat je ervaart bij de ogen heb ik helaas ook. Denk niet dat het gemaakt is voor ons “ Europeanen “ zonder het vervelend te bedoelen. Ik ben buiten dat ene minpuntje ook ontzettend blij met deze maskers want ze irriteren mijn huid gelukkig niet na gebruik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top