Review: Morphe Brush Lust kwastenset + WIN!

– Winactie is gesloten! – Twee weken geleden kreeg ik een digitale nieuwsbrief van Morphe binnen met daarin een kortingscode van 30%. Ik ben daar niet altijd gevoelig voor, maar besloot dit keer een bestelling te plaatsen. De Morphe Brush Lust kwastenset lag al snel in mijn winkelmandje. Bekijk hem hier!

Morphe kwastenset oogmake-up

De Morphe Brush Lust kwastenset zag ik eerder op Instagram voorbij komen, samen met positieve reviews. Ik zat er al langer over de denken om mijn kwastencollectie uit te breiden dus toen ik de kortingscode kreeg had ik weinig overtuiging meer nodig!

Deze set bestaat uit 10 kwasten voor oogmake-up en een etui. Om het tasje zit een informatief kartonnen omhulsel. Hierop is de naam, inhoud van de set en andere informatie te vinden.

Inhoud Morphe Brush Lust kwastenset
Informatie kwastenset oogmake-up

De etui is metallic roze met een stevige zilveren ritssluiting. Ook het tasje zelf voelt stevig aan, altijd handig om je kwasten in te bewaren of mee te nemen.

Morphe detail toilettas

Inhoud Morphe Brush Lust kwastenset

De kwasten zitten allemaal netjes apart verpakt in plastic in de etui. Ze zijn metallic goudkleurig met tevens een gouden penseelbus (het deel waar de haren in gaan). De haren zelf zijn wit. Ze vallen door hun kleur lekker op, maar zijn niet over the top.

Brush Lust 10-delig kwastenset voor oogmake-up

Aan het uiteinde van de steel is ‘Morphe’ gedrukt in zilveren letters. Er is alleen nergens een nummer te vinden wat het soort kwast aan kan duiden maar dat is niet zo belangrijk voor mij.

Morphe detail gouden kwastenset

De set bevat 9 kwasten met synthetische haren. Die tiende is een vreemde eend in de bijt, dat is namelijk een siliconen ‘kwast’ waarmee je glitters kunt aanbrengen (ze noemen het een glitter packer brush). Een dergelijke kwast had ik nog niet! Hieronder zie je een close-up van alle kwasten, van groot naar klein.

Blending kwasten Morphe gouden set
Kleine kwasten voor oogschaduw en glitters Morphe

De Brush Lust set in gebruik

Wat ben ik blij dat ik deze set gekocht heb! De kwasten liggen goed in de hand en werken heel fijn. Ze blenden mijn oogschaduw met gemak en voelen lekker zacht op de huid. De goede reviews die ik las kan ik dan ook bevestigen. Wat mij betreft is deze set een aanrader!

WIN – WIN – WIN (GESLOTEN)

Wil jij deze set zelf proberen? Ik kocht niet 1 Morphe Brush Lust Set, maar 2! Er staat dus nog een gloednieuwe set op een gelukkige winnaar te wachten. Lees verder om te zien wat je moet doen om kans te maken.

Winactie Morphe Brush Lust kwastenset
  • Laat hieronder een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet.
  • Voor een extra kans: volg mijn pagina op Facebook (laat me dit voor de zekerheid dan ook even weten in je reactie).
  • Optioneel: Neem ook eens een kijkje bij mijn andere artikelen of op mijn Instagram (waar momenteel een andere Morphe winactie loopt!).

Deze winactie is gesloten. Deelnemen is niet meer mogelijk (reageren op deze post mag natuurlijk altijd). De winnaar heeft inmiddels een e-mail ontvangen.

Meer informatie

Kun je niet wachten en wil je deze set zelf aanschaffen? Ik kocht hem via de Morphe website. Hij kost € 22 voor 10 kwasten inclusief tasje. Ze hebben regelmatig kortingsacties. Verzending naar Nederland is gratis vanaf € 35.

Morphe wordt verzonden vanuit Groot Brittannië. Je hoeft echter niet bang te zijn voor extra invoerkosten, de pakketjes worden op DDP-basis verzonden. Dit staat voor Delivered Duty Paid, wat inhoudt dat Morphe de invoerkosten voor haar rekening neemt. Meer weten over de gevolgen van de Brexit voor shoppen in Groot Brittannië? Bekijk dan dit artikel wat ik erover schreef: Extra kosten betalen door Brexit?

Wat is jouw favoriete merk voor kwasten?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

7 reacties op “Review: Morphe Brush Lust kwastenset + WIN!

  1. Zelf ben ik wel “gevoelig” voor dit soort acties. Een gratis product erbij of een mooie korting en ik ben om. Ik werd dus al helemaal hebberig bij het zien van het mooie tasje waar de kwasten in zitten. Maar het gaat natuurlijk om de kwasten. Zelf vind ik het altijd een lastige klus om de geschikte kwastjes te vinden. Omdat jij schrijft dat deze zacht op de huid aanvoelen, zou ik ze graag willen proberen. De meeste kwasten vind ik namelijk te “schurend” op mijn oogleden, waardoor ik een look krijg, alsof ik uren heb gehuild.

  2. Oooh wat gaaf! Ik doe graag mee, ik heb (nog steeds!) geen morphe kwasten!
    Vind je acties altijd super tof en als jij zegt dat ze goed zijn, geloof ik het!!!!
    Facebook en insta volg ik al ❤️ Xxx xann87x

  3. Goede review weer! 🙂 De kwasten lijken me prachtig, ben ook echt benieuwd naar de siliconen kwast. Ik doe dus ook graag mee aan de winactie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top