Review: Nepwimpers van Lashes by Linnie

Al een tijdje gebruik ik nepwimpers voor de (meeste) looks die ik op Instagram plaats. Tot nu toe heb ik steeds wat simpele en goedkopere gehad, dus ik wilde eens iets anders. Ik bestelde twee paar nepwimpers bij Lashes by Linnie: kijk snel verder!

Sinds een paar weken heeft Lashes by Linnie een nieuwe collectie: Luxury 3D Faux Mink Lashes. Deze bestaat uit vijf soorten. Ik werd verliefd op de verpakking en de wimpers zelf, dus ik bestelde er twee: Jasmine en Dahlia.

Lashes by Linnie Faux Mink luxury nepwimpers

De doosjes geven in ieder geval een luxueus gevoel, zoals de naam ook al doet vermoeden. Klassiek wit met gouden glitters in de buitenrand en binnenkant. De doosjes voelen stevig aan en sluiten magnetisch.

Lashes by Linnie: Jasmine

De Jasmine wimpers leken de meest rustige en minst volle wimpers. Subtiel wil ik ze niet noemen, want ze zijn nog steeds vol en aanwezig. In de doosjes zit een transparant inzetstukje waar de wimpers op liggen. Deze kun je er gemakkelijk uithalen met het lintje wat in het doosje bevestigd is.

Lashes by Linnie Faux Mink luxury Jasmine

Onder het inzetstukje zit een los wimperborsteltje om de wimperharen netjes in model brengen mocht dat nodig zijn.

Lashes by Linnie Faux Mink luxury Jasmine close-up

Hierboven een close-up van de Jasmine nepwimpers. Ze lijken langer dan (mijn) echte wimpers, maar toch nog wel soort van natuurlijk. Ik was dan ook erg benieuwd hoe ze op mijn ogen zouden staan!

Lashes by Linnie ooglook Jasmine nepwimpers

Wat ik vooral merkte was dat deze wimpers goed omhoog krullen, in tegenstelling tot mijn eigen wimpers. Hierdoor gaan mijn eigen wimpers niet goed op in de nepwimpers en zie je een duidelijk verschil.

Aan de wimpers zelf heb ik weinig aan te merken. De rand is vrij lang, ze pasten net op mijn oogleden. Je kunt ze inkorten als je zou willen. Door mijn overhangende oogleden (hooded eyes) raken de wimperharen mijn wenkbrauwbot wat niet zo fijn is, maar dat is uiteraard bij iedereen anders.

Lashes by Linnie: Dahlia

De Dahlia lashes zijn iets voller en speelser waardoor ik ook deze wilde proberen. Het doosje ziet er weer hetzelfde uit als hierboven.

Lashes by Linnie Faux Mink luxury Dahlia

Op het inzetstukje zit een stickertje met de naam van de lashes zodat je ze goed uit elkaar kunt houden. Je moet daarvoor wel het doosje openen. Maar door het venstertje in de bovenkant kun je wel de wimpers zelf al zien.

Lashes by Linnie Faux Mink luxury Dahlia close-up

Bij Dahlia zijn de wimperharen gegroepeerd, met daartussen enkele losse haartjes. Zo werden volle en volumineuze wimpers gecreëerd. Benieuwd hoe ze er op mijn oogleden uit zien? Ik maakte een neutrale look zodat de wimpers goed zichtbaar zijn.

Lashes by Linnie ooglook Dahlia nepwimpers

Beide nepwimpers van Lashes by Linnie voelen kwalitatief goed aan. Bij Dahlia ervaarde ik hetzelfde als bij de Jasmine wimpers. De wimperrand is lang, de wimpers zelf ook. Ze raken hierdoor mijn wenkbrauwbot, verder brengen ze gemakkelijk aan en blijven goed zitten.

Ze zijn niet echt subtiel te noemen, dus hou je van over the top lashes die de hele dag mooi blijven zitten, dan is dit zeker iets voor jou!

Inmiddels heb ik ook wat kortere lashes geprobeerd, bekijk ze in dit artikel: Review: Lashes by Linnie wimpers.

Meer informatie

De lashes uit deze nieuwe Luxury 3D Faux Mink Lashes zijn verkrijgbaar voor € 12,99 per stuk. De nepwimpers van Lashes by Linnie zijn, zoals de naam al zegt, niet van echte haren gemaakt. Er zijn ook andere series beschikbaar, deze kosten €12,99 – € 14,99.

Gebruik je wel eens nepwimpers? Heb je een favoriet?

— Meer lezen over nepwimpers? Bekijk hier mijn artikel over de Essence ‘The party of my life’ wimpers of mijn favoriet van april: Kiss Iconic lashes! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top